20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăLiderul ALDE Buzău: Nu e nicio criză în partid

Liderul ALDE Buzău: Nu e nicio criză în partid

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a declarat că ieşirea de la guvernare a partidului s-a impus după ce liderul Călin Popescu Tăriceanu a cerut în interiorul alianţei de guvernare ”lucruri concrete, care nu s-au vrut sau nu s-a putut a fi rezolvate”.

În consecinţă, ieşirea de la guvernare a fost un lucru care se impunea.

”Am votat pentru ieşirea de la guvernare şi nu e nicio criză în partid. Sunt doar câţiva colegi care, pe persoană fizică, vor să facă altceva decât ce s-a votat în sedinţe. Nu era altă soluţie, ieşirea de la guvernare a venit după ce domnul Tăriceanu a cerut lucruri concrete şi foarte bune, lucruri care nu s-au făcut şi atunci nu era altă soluţie decât ieşirea de la guvernare”, a spus Mocanu.

Referindu-se la situaţia existentă la Buzău, parlamentarul a declarat că în acest judeţ între PSD şi ALDE ”nu a fost nicio relaţie”.

”În interiorul ALDE e exclus să fie oameni care sa fie împotriva domnului Tăriceanu. Ce vedeţi de la tv că se cere demisia sunt fake-news-uri. Nimeni n-a cerut niciodată aşa ceva”, a mai spus parlamentarul buzoian.

Liderul ALDE Oradea Dorin Corcheş adresează colegilor săi de partid o scrisoare deschisă, cerând convocarea unui congres, în care ”primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni, dar şi membrii simpli ALDE să aibă ocazia să-şi spună punctul de vedere”. 

 

Cele mai citite

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...
Ultima oră
Pe aceeași temă