Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea:  Această zi este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române

Liviu Dragnea: Această zi este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române

Liviu Dragnea, președintele PSD, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Victoriei Revoluției.

Cristian Hagi 0 comentarii

Liderul PSD Liviu Dragnea afirmă, în mesajul de Ziua Victoriei Revoluţiei, că "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci" şi că această zi este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate. 

„Ziua de 22 Decembrie este închinată memoriei eroilor Revoluţiei Române, care au luptat pentru o Românie a Libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate", scrie Dragnea pe Facebook.

El mai afirmă că "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranţa reprezintă pietrele de temelie ale statului român dobândite atunci".

 
"Am convingerea că poporul român va rămâne unit în apărarea demnităţii şi prosperităţii României", conchide liderul PSD.

Comentarii

loading...