Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea, acuzații grave: „ipocrizia” și „limbajul dublu”, standardele politice ale USR și PNL

Liviu Dragnea, acuzații grave: „ipocrizia” și „limbajul dublu”, standardele politice ale USR și PNL

Președintele Partidului Social Democrat și-a exprimat „mâhnirea” într-o postare pe pagina personală de Facebook, vizând terenul pentru construirea spitalul metropolitan și disputele din Consilul General al Municipiului București (CGMB).

Rl online 0 comentarii

Liviu Dragnea a declarat că PNL și USR au dat dovadă de ipocrizie și limbaj dublu, lucruri tipice pentru modul de guvernare al celor două partide politice.

Am aflat cu mâhnire de disputele de ieri din Consiliul General al Municipiului București privind terenul pentru noul Spital Metropolitan propus de Primarul General, Gabriela Firea. Rezultatul a fost stagnarea acestui proiect atât de important pentru bucureșteni și pentru sistemul public de sănătate în general.

Pot înțelege, până la un punct, disputele politice, dar trebuie să existe o limită, atunci când e vorba de proiecte majore, care aduc beneficii certe pentru cetățeni. Din păcate, PNL și USR au demonstrat ieri că această limită nu există, iar ipocrizia și dublul limbaj reprezintă standardul lor pentru acțiunile politice.

Am totuși convingerea că, în ciuda acestei situații neplăcute, coaliția PSD – ALDE va găsi soluții pentru deblocarea acestui proiect major pentru București și pentru România, a afirmat Liviu Dragnea în postarea sa. 

Comentarii

loading...