Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea, atacuri la adresa SRI și a lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea, atacuri la adresa SRI și a lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea susține că au existat liste făcute de ”capii SRI-ului” cu colegi de partid care să fie ”executați”, iar unii din PSD au fost complici. De asemenea a lansat un atac dur la președintele Klaus Iohannis.

Rl online 0 comentarii

El a făcut aceste afirmații referindu-se la protocoalele dintre Serivciului Român de Informații și parchete, lansând o serie de atacuri și la adresa președintelui Klaus Iohannis.

„Am văzut pe un panou <<Vrem justiție, nu corupție!>> Da. Și eu vreau. Și noi vrem. Nu mai vrem să funcționeze în continuare aceste sistem care a corupt justiția și care încearcă să o corupă în continuare. În condițiile în care un serviciu secret, și anume SRI, are protocoale secrete cu Înalta Curte de Casație și Justiție, cu Direcția Națională Anticorupție, cu Parchetul General, în condițiile în care ofițeri de la SRI stăteau pe culoarele acestor instituții, se mai putea avea încredere în actul de justiție în România? Adică 60% și ceva dintre români sunt nebuni când spun în toate sondajele, cele rele, că după ce au observat toate informațiile care au ieșit la iveală, abuzuri nemaiîntâlnite, dosare măsluite, dosare făcute prin fraudă, prin presiune și prin șantaj, protocoale secrete, spun că da, și lor se poate întâmpla să fie luați și condamnați fără să fie vinovați. În situația asta au adus România din punct de vedere al percepției românului față de actul de justiție. Cine? Cei care sunt de dimineața până seara în gură cu <<statul de drept>>", a declarat Liviu Dragnea, la Conferința Extraordinară de alegeri a organizației județene Ialomița a PSD, potrivit Mediafax.

Președintele PSD i-a acuzat și pe unii membri de partid că erau în complicitate cu serviciile secrete.

„Erau liste care se făceau inclusiv cu complicitatea unora de la noi la partid. Liste cu colegi care să fie executați. Liste făcute de capii SRI-ului. (...) Toți cei care au corupt justiția trebuie să plătească, indiferent cum îi cheamă. Și indiferent cine îi susține, de aici sau de afară", a completat Dragnea.

Dragnea a lansat un nou atac și la adresa președintelui Klaus Iohannis

„Acest domn, că așa pare - domn, (vorbea - n.r.) de albirea unor dosare. Păi chiar nu-i este rușine cu atâta minciună? Cine i-a albit lui cele peste 40 de dosare făcute în legătură cu casele furate de la stat? Nu cumva prietenul lui, care lucrează în Parchetul General? Ei vorbesc despre aceste lucruri? Soția lui când a fost la Parchet? A fost sau n-a fost? Nu cumva a fost noaptea ca hoții? De ce trebuie să fie o justiție selectivă? S-au învățat toți acești oameni în ultima perioadă că noi muncim și încasăm și au fost așa liberi, au zburdat liberi pe câmpii. Dragii mei, de abia ne-am apucat să vorbim”, a adăugat Dragnea.

Referitor la bugetul de stat, pe care Klaus Iohannis l-a trimis Parlamentului spre reexaminare, Dragnea a susținut că șefulu statului arată ”că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor”.

”Klaus Iohannis arată încă o dată că nu-i pasă absolut deloc de binele românilor. (...) Nu-i pasă că prin faptul că întârzie aprobarea bugetului, publicarea și promulgarea bugetului se întârzie investiții pe care le așteaptă fiecare comunitate din România, și investiții mici și investiții mari”, a declarat Liviu Dragnea.

Comentarii

loading...