Liviu Dragnea este inculpat în Dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea este inculpat în Dosarul Tel Drum

La trei ani de la începerea anchetei Teldrum, Liviu Dragnea a trecut de la calitatea de suspect, la cea de inculpat.

Florin Budescu 0 comentarii

În acest dosar, fostul lider al PSD este acuzat de abuz în serviciu și deturnarea unor fonduri europene, amintește Mediafax.

Liviu Dragnea a fost audiat de instanță. Fostul preşedinte al PSD a fost ţinut în dubă 45 de minute, pentru că a fost adus mai devreme de ora 10.00 la sediul Direcției Anticorupție, când era citat.

DNA a avut grijă să-l ferească de camerele de filmat, aşa că poarta a fost închisă, iar duba a fost parcată foarte aproape de intrarea în sediu.

În Dosarul Tel Drum, Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, aminteşte Europa FM.

Întrebată de ce au durat atât de mult audierile, avocata lui Liviu Dragnea a spus că sunt „foarte multe hârtii de citit”.

„Nu ştiu de ce a durat atât, pentru că sunt foarfe multe hârtii de citit. Ordonanţa este foarte mare şi trebuie citită. Şi am citit parţial cât s-a putut”, a adăugat Flavia Teodosiu.

Avocata a mai fost întrebată dacă Liviu Dragnea este împăcat cu gândul, și a răspuns „În niciun caz”, dar și cum a reacționat fostul lder PSD: „Cum credeţi că a reacţionat? Ca un om care primeşte o hârtie pe care trebuie să o citească!”.

 

Comentarii

loading...