Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea, în concediu în luna ianuarie

Liviu Dragnea, în concediu în luna ianuarie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi-a delegat atribuţiile vicepreşedintelui Camerei Florin Iordache, pentru luna ianuarie. Decizia a fost publicată sâmbătă în Monitorul Oficial.

Rl online 0 comentarii

„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în decizia care a apărut, sâmbătă, în Monitorul Oficial.

În luna ianuarie, Guvernul este așteptat să adopte proiectul legii bugetului de stat pe anul 2019 și să-l trimită Parlamentului spre dezbatare și adoptare.

Comentarii

loading...