Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea: ,,În România încep în forţă lucrările la autostrăzi''

Liviu Dragnea: ,,În România încep în forţă lucrările la autostrăzi''

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la DcNews Live, că lucrările la autostrăzi sunt ,,în forţă”, după ce a fost desemnat constructorul pentru autostrada Ploieşti – Braşov, noteaza news.ro

Andreea Andrei 0 comentarii

Potrivit preşedintelui PSD, la autostrăzi au existat ,,mult prea mult necunoscute şi mult prea multe piedici''. 

,,Nici în campania electorală, nici în primii doi ani de guvernare nu am vorbit cu curaj şi foarte aplicat despre autostrăzi. Nu am putut să vorbesc decât despre lucrurile pe care împreună cu colegii cu care am lucrat la program le-am făcut, le-am calculat, le-am estimat şi le-am pus în practică. Şi ce am stabilit noi aia a ieşit. La autostrăzi erau mult prea mult necunoscute şi mult prea multe piedici. Eram pe o zonă total necunoscută. A venit ministrul Cuc prima dată în 2017, a zis că nu a găsit la minister absolut nimic. Nu o să ieşim să spunem greaua moştenire, asta este”, a afirmat Liviu Dragnea.

Totodată, Dragnea a anunţat că a fost aprobată legislaţia privind parteneriatul public-privat şi că a fost decis constructorul care va construi autostrada Ploieşti – Braşov.

“Suntem astăzi în situaţia în care, după doi ani de zile, am reuşit să aprobăm legislaţia privind parteneriatul public-privat şi ulterior am reuşit să găsim o procedură de selecţie pentru cei care să intre în acest program care să nu mai fie ani de zile să fie câteva luni de zile. Şi suntem în situaţia în care alaltăieri s-a decis, s-a desemnat constructorul care să facă Ploieşti – Braşov”, a spus liderul PSD.

Comentarii

loading...