5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăPoliticăLiviu Dragnea: ,,În România încep în forţă lucrările la autostrăzi''

Liviu Dragnea: ,,În România încep în forţă lucrările la autostrăzi”

Potrivit preşedintelui PSD, la autostrăzi au existat ,,mult prea mult necunoscute şi mult prea multe piedici”. 

,,Nici în campania electorală, nici în primii doi ani de guvernare nu am vorbit cu curaj şi foarte aplicat despre autostrăzi. Nu am putut să vorbesc decât despre lucrurile pe care împreună cu colegii cu care am lucrat la program le-am făcut, le-am calculat, le-am estimat şi le-am pus în practică. Şi ce am stabilit noi aia a ieşit. La autostrăzi erau mult prea mult necunoscute şi mult prea multe piedici. Eram pe o zonă total necunoscută. A venit ministrul Cuc prima dată în 2017, a zis că nu a găsit la minister absolut nimic. Nu o să ieşim să spunem greaua moştenire, asta este”, a afirmat Liviu Dragnea.

Totodată, Dragnea a anunţat că a fost aprobată legislaţia privind parteneriatul public-privat şi că a fost decis constructorul care va construi autostrada Ploieşti – Braşov.

“Suntem astăzi în situaţia în care, după doi ani de zile, am reuşit să aprobăm legislaţia privind parteneriatul public-privat şi ulterior am reuşit să găsim o procedură de selecţie pentru cei care să intre în acest program care să nu mai fie ani de zile să fie câteva luni de zile. Şi suntem în situaţia în care alaltăieri s-a decis, s-a desemnat constructorul care să facă Ploieşti – Braşov”, a spus liderul PSD.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă