Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Imnului Național: „Este datoria noastră să demonstrăm unitate”

Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Imnului Național: „Este datoria noastră să demonstrăm unitate”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea afirmă că, în Anul Centenarului, este datoria noastră “să demonstrăm unitate şi să transmitem copiilor noştri dragostea de ţară insuflată de versurile imnului naţional”.

Cristian Hagi 0 comentarii

„Astăzi, se împlinesc 170 de ani de la momentul în care, la Râmnicu-Vâlcea, se intona poemul <<Un răsunet>> al lui Andrei Mureşanu, devenit "Deşteaptă-te, române!", parte importantă a identităţii noastre ca popor. Imnul Naţional al României a insuflat curaj în luptă înaintaşilor noştri în toate momentele dificile ale istoriei. Versurile imnului naţional ne reprezintă pe toţi şi vorbesc despre forţa de neclintit a poporului român de a-şi păstra unitatea în faţa diferitelor provocări, despre iubirea de ţară şi despre bucuria victoriilor”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Liderul PSD vorbeşte despre faptul că Imnul României este despre “dârzenia” poporului în apărarea valorilor şi credinţelor sale, iar în Anul Centenarului este datoria noastră “să demonstrăm unitate şi să transmitem copiilor noştri dragostea de ţară”.

„Deşteaptă-te, române! este despre dârzenia acestui popor în apărarea valorilor, tradiţiilor şi credinţei, despre moştenirea pe care o lăsăm generaţiilor viitoare. Mai mult ca oricând, în anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, este datoria noastră să demonstrăm unitate şi să transmitem copiilor noştri dragostea de ţară insuflată de versurile imnului naţional. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!", a mai transmis Dragnea.

Citește totul despre:

#liviu dragnea #ziua imnului

Comentarii

loading...