Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea nu crede în sondajele de opinie

Liviu Dragnea nu crede în sondajele de opinie

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, nu crede în ultimele sondaje de opinie publicate, care arată o scădere a partidului pe care îl conduce, până spre 30%. Dragnea afirmă că există o legătură între aceste sondaje.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Aşa este. Eu cred că PSD este deja sub 10% şi PNL are 51%. Creşte ca Greuceanu. Una peste alta, aşa la două zile apare un sondaj înainte de Congres. Ne-am prăbuşit. Cred că avem undeva la 8-9% şi PNL se duce spre 60%, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a comentat şi informaţia că încrederea în el este mult sub cea în partid: "Da, aşa este. Era şi în 2016. Aşa ni se spunea şi atunci, că PSD este praf şi eu cred că am câştigat alegerile."

Întrebat dacă PSD are propriile evaluări şi sondaje, Dragnea a răspuns: "Propriile evaluări le facem pentru noi, pentru analizele noastre, pentru a ne rafina atitudinea, comunicarea şi politicile."

Cât despre protestele care ar fi zdruncinat încrederea în PSD, Liviu Dragnea a afirmat: "Se poate să fi fost afectată, dar până la urmă, la sfârşitul mandatului se vor judeca obiectivele atinse sau neatinse din programul de guvernare. Cred că asta e cel mai important."

 

Comentarii

loading...