10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăLiviu Dragnea nu crede în sondajele de opinie

Liviu Dragnea nu crede în sondajele de opinie

“Aşa este. Eu cred că PSD este deja sub 10% şi PNL are 51%. Creşte ca Greuceanu. Una peste alta, aşa la două zile apare un sondaj înainte de Congres. Ne-am prăbuşit. Cred că avem undeva la 8-9% şi PNL se duce spre 60%, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a comentat şi informaţia că încrederea în el este mult sub cea în partid: “Da, aşa este. Era şi în 2016. Aşa ni se spunea şi atunci, că PSD este praf şi eu cred că am câştigat alegerile.”

Întrebat dacă PSD are propriile evaluări şi sondaje, Dragnea a răspuns: “Propriile evaluări le facem pentru noi, pentru analizele noastre, pentru a ne rafina atitudinea, comunicarea şi politicile.”

Cât despre protestele care ar fi zdruncinat încrederea în PSD, Liviu Dragnea a afirmat: “Se poate să fi fost afectată, dar până la urmă, la sfârşitul mandatului se vor judeca obiectivele atinse sau neatinse din programul de guvernare. Cred că asta e cel mai important.”

 

Cele mai citite

FOTO. Cort al AUR, demolat în Sectorul 3! Mihai Enache acuză: „Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa noastră”

Mihai Enache, candidatul partidului AUR la Primăria Capitalei, acuză Primăria Sectorului 3, condusă de către social-democratul Robert Negoiţă, că a demolat și confiscat un...

Evenimente de amploare la Washington pentru sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la NATO

România va sărbători, la Washington, 20 de ani de la aderarea la NATO printr-un concert extraordinar care va avea loc la celebrul Andrew W....

Turcia întârzie încheierea acordului de deminare în Marea Neagră între România, Bulgaria și Ucraina

Acordul tripartit pentru deminare în Marea Neagră, încheiat în ianuarie cu România şi Bulgaria, nu a intrat încă în vigoare din cauza lipsei ratificării...
Ultima oră
Pe aceeași temă