Liviu Negoiță s-a înscris în PMP

Liviu Negoiță s-a înscris în PMP

Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3 și lider al PDL, s-a înscris în PMP și a participat alături de președintele partidului la depunerea listelor de candidați PMP pentru alegerile parlamentare.

Petronel Tudor 0 comentarii

Liviu Negoiță s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară, formațiune politică înființată de fostul președinte al României Traian Băsescu, cel care l-a propus la un moment dat pentru funcția de premier.

Liviu Negoiță, fost primar al sectorului 3, fost parlamentar și președinte al organizației PDL București, a fost alături de Eugen Tomac și alți lideri PMP la depunerea candidaturilor pentru Parlamentul României.

„Mi-am depus astăzi, împreună cu echipa PMP București, candidatura pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României. Este o onoare pentru mine ca, împreună cu domnul ministru, Cristian Diaconescu, să deschidem lista PMP pentru cele două camere ale Parlamentului. Avem alături de noi oameni bine pregătiți și dedicați Bucureștiului. Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP, deputatul Sebastian Moise, președintele PMP București, domnul Liviu Negoiță, lider politic cu o vastă experiență în adminstratie, Ștefan Florescu, consilier și președinte al PMP sector 6, deputatul Gabriel Rădulescu, președintele PMP sector 4 și mulți alți colegi extraordinari.”, a scris sâmbătă Eugen Tomac pe Facebook imediat după depunerea candidaturilor pentru alegerile parlamentare.

Comentarii

loading...