Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Pleşoianu: „România a încetat de multă vreme să fie o țară liberă”

Liviu Pleşoianu: „România a încetat de multă vreme să fie o țară liberă”

Deputatul Liviu Plesoianu revine cu afirmații incomode despre protestele din Piața Universității și „restarter-i" antrenați de ambasadele străine.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Reprezentantul PSD a publicat pe pagina sa de Facebook un comentariu în care analizează anumite afirmții ale fostului ambasador SUA, Mark Gittenstein, conchizănd că țara noastră nu mai beneficiază de independență.

Mie lucrurile îmi sunt cât se poate de clare de mult timp. În luna mai 2016, am scris prima dată despre cei "140.000 de restarter-i" antrenați de ambasade (în special ambasada SUA). Am reluat apoi tema anul trecut, în timpul protestelor din februarie (puteți urmări în fragmentul VIDEO atașat). Reiau aici ce am scris/spus în 2016 și 2017, pentru cine vrea să înțeleagă că România a încetat de multă vreme să fie o țară liberă. Important este ce facem de aici înainte...

Mark Gittenstein (ambasador SUA între 2009 și 2012) spunea așa, în discursul cu ocazia zilei SUA (4 iulie 2012):
• Oriunde merg în România, mă întâlnesc cu tineri. Mulţi dintre ei fie au trăit în străinătate şi s-au întors pentru a-şi lansa propriile firme, fie lucrează pentru companii occidentale sau sunt activi pe internet.
• Pe aceşti tineri i-au implicat ambasadele SUA, Marii Britanii, Germaniei, Spaniei şi Canadei într-un program pe care l-am numit Restart Romania. Am creat un website şi le-am cerut tuturor românilor interesaţi să propună idei de utilizare a internetului în lupta împotriva corupţiei.
• 100.000 de români au răspuns acelei chemări, oferind idei inteligente, pe care le-am finanţat.
• Aceşti cetăţeni reformatori folosesc internetul pentru a ataca ceea ce dumneavoastră numiţi mentalitatea corupţiei.
• Atunci când Romanian American Fund a încercat aceeaşi idee pentru reformarea sistemului educaţional, peste 40.000 de români au răspuns apelului.
• Aceşti 140.000 de “restarteri”, cum îi numim noi, sunt agenţi ai schimbării care vor susţine aceste reforme şi vor sprijini aceste instituţii.

Comentarii

loading...