14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăLiviu Pleșoianu: "Trinomul KKK instaurează în România Statul Nazist"

Liviu Pleșoianu: “Trinomul KKK instaurează în România Statul Nazist”

”Sunt doar câteva zile de când scriam că “next level” (noul slogan #) înseamnă trecerea de la Statul Paralel la Statul Nazist. Imaginea alăturată demonstrează că am avut și de această dată dreptate. Îți plac “românii tăi”, Führer-e Klaus? Te servesc bine scelerații, doamna K? Te simți iarăși “inspired”, guvernatorule Klemm? E bine, minunați membri ai Trinomului “KKK” (Klaus-Kovesi-Klemm)? …Sau “KKK” vine de la Ku-Klux-Klan? …Sau e tot aia!?”, scrie Pleșoianu pe pagina personală de Facebook.

Redau aici textul de acum câteva zile. Îi rog pe oamenii zdraveni la cap să-l distribuie și pe ceilalți să părăsească această pagină. Nu am ce să discut cu cineva care participă la ieșiri în stradă unde se întâmplă așa ceva. Dacă mai sunt prin lista mea persoane care participă la astfel de manifestări demente, le rog să elibereze locul, indiferent cine sunt și de când ne cunoaștem! Chiar nu avem ce să ne spunem…

“NEXT LEVEL”: Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist. …Noi ce facem?

Credeați că acapararea întregii Românii de către Statul Paralel este ultima etapă a experimentului la care suntem supuși? Nu, nu este. Următoarea etapă, care se desfășoară chiar în aceste luni, este transformarea Statului Paralel în Statul Nazist. De ce este necesară această nouă etapă? Pentru că cei care ne hotărăsc destinul în laboratoare vor să evite „erori” precum cea din 2012, când am fost atât de aproape să le dejucăm planurile prin Referendumul împotriva lui Băsescu. Dacă urmăriți cum au evoluat lucrurile de atunci și până în zilele noastre, primul lucru pe care îl veți observa, foarte ușor, este RADICALIZAREA apostolilor Statului Paralel. Priviți retrospectiv acest crescendo al agresivității: Roșia Montană – Colectiv – OUG 13 – „Next Level”. Veți constata că „maturizarea străzii” înseamnă de fapt un singur lucru – trecerea către un nivel de agresivitate atât de mare încât majoritatea să nu se mai simtă majoritate și, cel mai important, să nu mai aibă curajul să se exprime. „Next level” este nivelul de agresivitate exacerbată, la pragul violenței, având menirea de a-i determina pe cei mulți să stea în băncile lor și să-și țină gura. Acesta este nivelul următor, cel în care, fiindu-vă frică, deși cunoașteți faptul că sunteți majoritari – SĂ NU MAI AVEȚI CURAJUL DE A VĂ EXPRIMA! „Next Level” este exact sloganul care certifică trecerea de la etapa Statului Paralel la cea a Statului Nazist.

În statul nazist „Românica” (termenul îi aparține distinsului procuror Portocală-Zdreanță, de la “unitatea de elită” DNA Ploiești), atunci când niște oameni decid să lase canapeaua caldă de acasă și să protesteze împotriva abuzurilor, vin repede ultrașii scelerați ai statului paralel și, cu agresivitate și ură vidă, încearcă să intimideze, să genereze conflicte, inclusiv violență.

În statul nazist „Românica”, cei care se laudă că „apără democrația și justiția” în stradă nu sunt capabili să-i lase în pace pe cei care vor să-și exercite la rândul lor dreptul de a protesta. În statul nazist „Românica”, dacă nu ești cu Kovesi și Iohannis, nu ai dreptul să te exprimi public. Dacă o faci, trebuie să suporți agresivitatea bolnavă a celor care prin „democrație” înțeleg „dreptul” dumneavoastră de a vă fi frică să aveți alte opinii decât ale lor. În statul nazist „Românica”, dumneavoastră nu vă duceți peste apostolii Sectei Kovesi când ei își oficiază public slujbele de preamărire, însă ei se prezintă imediat, cu nebunii din dotare, oriunde încercați să vă exprimați. Ideea e simplă: în statul nazist „Românica”, trebuie ca, „pas cu pas”, să nu mai aibă dreptul de a se exprima decât membrii Sectei Kovesi-Iohannis.

În statul nazist „Românica”, cei care își ridică singuri statui de mari apărători ai democrației și justiției vor ca televiziunile unde nu se transmit doar slujbele Sectei lor să fie închise. Pentru ei, nu are nicio importanță că acele televiziuni au cea mai mare audiență, nu contează absolut deloc faptul că milioane de români le urmăresc tocmai pentru că rezonează. Nu, în statul nazist „Românica”, televiziunile care nu preamăresc dumnezeii Sectei trebuie închise, iar cei care lucrează acolo trebuie agresați non-stop, ei și milioanele de români care săvârșesc păcatul de a-i urmări.

În statul nazist „Românica”, intelectualii-inchizitori ai Sectei cer public boicotarea editurilor unde sunt publicate cărți care nu le convin. Și, tot în statul nazist „Românica”, când persoane repudiate de Sectă îndrăznesc să nu dispară în neant, așa cum membrii Sectei le-au poruncit, ba mai mult – se dedau sacrilegiului de a-și publica o carte, soldații Sectei ies la atac și nu îi lasă să le vorbească celor care au venit să-i asculte.

De asemenea, în statul nazist „Românica”, scelerații Sectei, dându-se „jurnaliști”, intră peste zeci de reporteri care îi adresează cuiva întrebări și nu lasă televiziunile să își facă meseria. În statul nazist „Românica”, respectivii fanatici grav avariați la mansardă nu numai că circulă liberi indiferent ce ar face, dar au și galerie. Membrii Sectei îi consideră niște eroi…

În statul nazist „Românica”, dacă un partid îi deranjează pe membrii Sectei, aceștia insistă – în numele unei noi… „democrații” – să se radieze acel partid, să fie desființat. Nu contează că e partidul cel mai mare din țară, cu cei mai mulți membri și votanți. Importantă e doar Secta, importanți sunt doar membrii ei. Ei sunt RASA curată, OMUL NOU. Restul – niște gândaci care trebuie să dispară…

În statul nazist „Românica”, dacă un om în vârstă votează „cu cine nu trebuie” și protestează „în sensul greșit”, el trebuie grabnic ridiculizat, înjurat, etichetat drept „mumie comunistă ieșită din formol”. Dacă și-ar pune singur capăt zilelor, membrii Sectei ar bea șampanie, fericiți că au mai scăpat de un gândac care îi deranja.

În statul nazist „Românica”, este ceva absolut firesc ca un lucrător din domeniul IT, favorizat fiscal față de toți ceilalți cetățeni, să scrie tot el pe Facebook că „acei zombi fără dinți care apără borfașii sunt cu toții niște asistați social care ne distrug țara”. Carevasăzică el, cu salariul lui consistent și cu facilitățile fiscale de care numai el și cei din categoria lui beneficiază, nu numai că nu se revoltă împotriva acestei evidente discriminări, dar chiar plusează și spune că cei care primesc pensie pentru zecile de ani de muncă grea pe bani puțini și fără favoruri din partea nimănui nu sunt de fapt decât niște „asistați social”… Ei bine, da, în statul nazist „Românica” acest lucru se întâmplă, iar respectivul lucrător din IT primește sute de LIKE-uri, ajungând un purtător de cuvânt al Sectei, exact în sensul bine punctat de către Umberto Eco: „E invazia imbecililor. Televiziunea a promovat idiotul satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe idiotul satului ca purtător de adevăr!”…

În statul nazist „Românica”, Papesa Sectei – „Doamna K” – își permite să ne mintă în față, la ore de maximă audiență, în pofida tuturor evidențelor, pentru simplul motiv că nu ni se adresează nouă, ci fanaticilor spălați pe creier ai Sectei pe care o conduce. Ea știe că pe noi ne va enerva și mai mult, dar n-o interesează, pentru că știe și că îi va mobiliza pe roboțeii ei neinformați și negânditori, implantându-le și activându-le CIP-ul „Next Level”.

În statul nazist „Românica”, Liderul Sectei scrâșnește din dinți și rânjește agresiv atunci când nu-i convin întrebările jurnaliștilor. Același Lider al Sectei care ciocnea cupe pline cu șampanie împreună cu aripa „tehnocrată” a Sectei la doar 17 zile după tragedia din Colectiv și la chiar mai puține zile după ce ne spusese, cu un cinism diabolic, că „a fost nevoie să moară oameni pentru ca demisia premierului să se producă”.

În statul nazist „Românica”, Führer-ul este cel care hotărăște cine merită și cine nu merită să fie considerat om, cine merită și cine nu merită să fie considerat român. În statul nazist „Românica”, Führer-ul nu e președintele tuturor românilor, cum îl obligă însăși Constituția, ci e doar președintele „românilor lui”. Pe restul, dacă ar putea, sunt ferm convins că i-ar deporta. …În cel mai fericit caz!

…Și încă ceva foarte important, înainte de a concluziona. Știți de ce pompează Secta atât de mulți bani în Propagandă? Pentru că, fundamental, singurul lucru care îi împiedică să acționeze EXACT ca pe timpul lui Goebbels este timpul diferit în care trăim, în context global. Și atunci își reduc la tăcere adversarii transformându-i în „INCULPAȚI” și „PENALI” cu ajutorul Papesei, „Doamna K”. Iar pe dumneavoastră, milioanele de români care înțelegeți ce se petrece, vă reduc la tăcere prin ro-BOT și alți scelerați teleghidați aidoma lui. Ideea e să vă fie frică să mai scoateți fie și doar un sunet împotriva Sectei lor!

…Acum, să și concluzionez. Pentru mine, lucrurile sunt cât se poate de clare (și astfel le răspund și celor care se întreabă de ce un membru al majorității parlamentare iese în stradă, în fața Templului Anticoruptei din Sufragerie și la Palatul Insului-din-Deal). …Nu mai e vorba doar despre Statul Paralel. Este vorba deja despre Statul Nazist. Iar cine pricepe ce spun eu acum nu mă va mai întreba niciodată de ce eu, parlamentar din majoritatea parlamentară, ies în stradă. Nu mă va mai întreba niciodată asta pentru că va înțelege că, separat de ce fac în Parlament, am ales să arăt că EXIST ca om care NU e de acord ca țara sa să se transforme într-un Stat Nazist condus din sufrageriile Sectei! Ieșitul meu în stradă nu are legătură cu partidele, cu politica, are legătură cu lucruri mult mai grave care se întâmplă sub ochii noștri chiar în Anul Centenarului! Cine are ochi de văzut să vadă. Cine are urechi de auzit să audă. Iar cine are trăsături de OM LIBER, să și le exercite. …Cât încă nu e prea târziu!”, susține Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă