9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăLudovic Orban contrazice părerile din PSD: "N-am votat împotriva Rovanei Plumb!"

Ludovic Orban contrazice părerile din PSD: “N-am votat împotriva Rovanei Plumb!”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cataloghează drept “un eşec major care afectează grav imaginea României” respingerea Rovanei Plumb pentru funcţia de comisar european şi spune că “niciun parlamentar din România nu a votat împotriva lui Rovana Plumb”.

“A fost tratată cu bunăvionţă Rovana Plumb. Niciun parlamentar din România nu a votat împotriva lui Rovana Plumb” a afirmat Ludovic Orban joi, într-o emisiune la B1 Tv.

Ludovic Orban a spus că, întrebată despre sumele pe care AEP nu le mai returnează PSD-ului pentru cheltuielile din campania electorală pentru alegerile europarlamentare, Rovana Plumb ar fi spus că nu ştie nimic.

“Inclusiv nesincertatea a fost taxată, plus absenţa oricăror explicaţii legate de aceste neconcordanţe din declaraţiile de avere” a spus liderul PNL.

Acesta a apreciat că Rovana Plumb “nu avea nici cea mai mica şasă să treacă de audierile în Comisia de Transpoturi”

Orban a mai spus că “Dăncilă a făcut rău României în mod deliberat” şi că era “evident “ că şansa Rovanei Plumb de a primi postul de comisar European “era egală cu zero”.

Liderul liberal a mai spus că acesta este “un eşec major care afectează grav imaginea României”.

“Nu a contat niciun criteriu, nu a contat interesul României, pur şi simplu cârdăşiile din interiorul PSD-ului au dus la aceatsă candidatură dezastruoasă, penibilă”, a mai declarat liderul liberal.

Rovana Plumb, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Transpporturi, nu a obţinut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condiţiile pentru a deveni comisar european. 

Cele mai citite

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă