Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Luni de la ora 8, parlamentarii audiază miniștrii nominalizați

Luni de la ora 8, parlamentarii audiază miniștrii nominalizați

Miniştrii propuşi în Cabinetul Dăncilă vor fi audiaţi luni dimineaţă, de la ora 8.00, în comisiile parlamentare, iar de la ora 15.00 se va întruni plenul reunit pentru învestirea Guvernului. Programul a fost stabilit de Birourile Permanente reunite.

Iulian Budușan 0 comentarii

Miniştrii propuşi în Cabinetul Dăncilă vor fi audiaţi luni dimineaţă, de la ora 8.00, în comisiile parlamentare, iar de la ora 15.00 se va întruni plenul reunit pentru învestirea Guvernului.

Programul a fost stabilit de Birourile Permanente reunite şi anunţat de către preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

ntrebat dacă nu este prea strâns programul de audieri, Tăriceanu a replicat că acelaşi program a fost stabilit şi la precedentul Guvern, iar atunci audierile miniştrilor au început la ora 8.00 şi s-au încheiat până la ora 12.00.

Tăriceanu a mai afirmat că nu are informații despre ceremonia de depunere a jurământului, care depinde de președintele Iohannis.

Comentarii

loading...