Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai sunt câteva ore pentru înregistrarea la votul prin corespondență

Mai sunt câteva ore pentru înregistrarea la votul prin corespondență

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) reamintește cetățenilor români cu domiciliul sau reședința în străinătate că se mai pot înregistra ca alegători prin corespondenţă doar până la 22 octombrie 2020, ora 24:00, ora României.

Romania libera 0 comentarii

Preşedintele Autorității Electorale Permanente, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, reiterează apelul său către românii din străinătate de a opta pentru votul prin corespondență, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanță, fără cozi, fără deplasări, fără costuri și fără riscuri, mai ales în contextul incertitudinii legate de evoluția pandemiei de coronavirus.

Toate informațiile privind procedura de înscriere la votul prin corespondenţă sunt disponibile pe portalul www.votstrainatate.ro la următorul link:

https://www.votstrainatate.ro/Mesaj/PrezentareVotCorespondenta și în tutorialul video:

Comentarii

loading...