Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

Mandatul de primar obținut de Clotilde Armand a fost validat de Judecătoria Sector 1

Dacă decizia nu va fi atacată în termen de două zile, Clotilde Armand este noul primar al Sectorului 1, potrivit unei hotărâri a Judecătoriei Sector 1 care i-a validat mandatul candidatei USR-PLUS, sprijinită de PNL să obțină funcția de primar.

Petronel Tudor 0 comentarii

Judecătoria Sector 1 București a admis sesizarea formulată de Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1, Sector 1 București și a validat mandatul pentru funcția de primar al Sectorului 1 obținut de doamna Clotilde Armand, candidata Alianței USR-PLUS.

„Dispune comunicarea prezentei încheieri de îndată Prefectului şi Secretarului General al Sectorului 1 Bucureşti, cel din urmă are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică, prin afişarea încheierii, la sediul Primăriei Sectorului 1, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie.”, se arată în încheierea de ședință publicată de Clotilde Armand pe Facebook.

Decizia instanței poate fi atacată cu apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoștință publică ce se va depune la sediul Judecătoriei Sector 1 București.

Comentarii

loading...