Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marcel Ciolacu: Banii țării sunt azi  pe mâna Clanului Cămătarilor liberali

Marcel Ciolacu: Banii țării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali

Marcel Ciolacu, liderul PSD, consideră că rectificarea bugetară a Guvernului demonstrează că banii ajung doar pentru 9 luni.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Noua rectificare bugetară a guvernului Orban probează că banii ţării sunt azi pe mâna Clanului Cămătarilor liberali! Se confirmă ceea ce am spus în decembrie anul trecut, când PNL şi-a angajat răspunderea pe Bugetul pentru 2020: fondurile ajung doar pentru 9 luni! Spitalele au rămas fără bani, şcolile au rămas fără bani, autorităţile locale au rămas fără bani.”, a spus joi Marcel Ciolacu.

În opinia președintelui PSD, rectificarea bugetară gândită de Guvernul PNL presupune diminuări importante de sume pentru investiții și pentru programele finanțate din fonduri europene, dar aduce bani în plus Primăriilor conduse de liberali.

„Ca prin minune, se găseşte însă un miliard de euro pentru primăriile PNL şi pentru puşculiţa electorală a lui Orban - Fondul de Rezervă al Guvernului! Deficitul bugetar va ajunge la 100 miliarde lei la finele anului, un dezastruos record istoric. Asta, deşi Romania a avut cel mai mic pachet de stimulare a economiei din UE, de numai 2,5% din PIB.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Comentarii

loading...