6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu către Iohannis: Nu sunteți președintele PNL, ci președintele tuturor românilor

Marcel Ciolacu către Iohannis: Nu sunteți președintele PNL, ci președintele tuturor românilor

Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, cel care, în opinia liderului PSD, nu este decât un „Trist președinte, jalnic profesor!”

„Trist preşedinte, jalnic profesor! Este inacceptabil să te speli pe mâini pentru că Guvernul tău n-a fost în stare să facă nimic pentru deschiderea în siguranţă a şcolilor. Cum adică să se ocupe primarii? Guvernul ce păzeşte, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, părinţi şi bunici care nu ştiu nici acum ce se va întâmpla pe 14 septembrie. Cum adică să spui că elevii se obişnuiesc repede cu «lucrurile mai puţin plăcute»?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor şi cu purtarea ore în şir a măştilor luate din banii părinţilor?!”, a scris Marcel Ciolacu.

Președintele PSD îi cere șefului statului să iasă din campania electorală pentru PNL în care este angrenat și să-și reia rolul de președinte al tuturor românilor.

„Dar nu vreţi dvs, domnule Iohannis, să vă obişnuiţi cu ideea că nu sunteţi preşedintele PNL, ci preşedintele tuturor românilor? Să nu mai faceţi campanie deşănţată de la pupitrul prezidenţial, să renunţaţi la ameninţările la adresa opoziţiei şi să îmbrăcaţi haina de preşedinte, nu geaca galbenă.”, a mai spus Ciolacu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă