Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

Marcel Ciolacu: Copiii nu au culoare politică, nesătulilor și avizilor de putere ce sunteți!

Marcel Ciolacu a reacționat dur pe Facebook la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban cu doar câteva ore înaintea începerii noului an școlar.

Petronel Tudor 0 comentarii

Marcel Ciolacu acuză Executivul că nu a fost în stare ca la 6 luni de la închiderea școlilor să pregătească așa cum trebuie noul an școlar 2020 – 2021, atât din punct de vedere al protecției sanitare cât și la nivelul dotării elevilor cu aparatura necesară desfășurării lecțiilor online.

„Aţi tăiat cu nesimţire 6 luni frunză la câini, şi aţi scos-o în seara asta pe incapabila aceea de la Educaţie să arunce toată vina pe autorităţile locale! Nu aţi dat tablete! Nu aţi dat măşti! Nu aţi asigurat nici măcar manuale! V-aţi spălat ruşinos pe mâini! Aţi pasat responsabilitatea, dar banii i-aţi dat doar primăriilor peneliste! Însă copiii vor să facă şcoală! Copiii nu au culoare politică! Şi nu trebuie târâţi în războaie politice, nesătulilor şi avizilor de putere ce sunteţi!”, a scris președintele PSD duminică seara pe Facebook.

Marcel Ciolacu acuză Guvernul PNL că a avut grijă să asigure material și financiar doar localitățile conduse de primari liberali pentru ca școlile să fie pregătite, în detrimenul altor comunități conduse de social-democrați.

„Ce vină are, Orban, un copil din Târgovişte?! Dar unul din Brăila?! Sau din Bistriţa?! Sau din toate municipiile reşedinţă de judeţ conduse de administraţii PSD?! De ce nu le-aţi dat niciun ban la rectificare, bolnavilor de putere?! Aceşti copii nu au dreptul la şcoală?! Ei nu au dreptul la condiţii decente?! Aţi folosit bani publici pentru a cumpăra primari la bucată! 57 de milioane de lei aruncaţi din bugetul ţării pentru mercatoul vostru nesimţit despre care ipocritul de la Cotroceni şi cu cel de la Guvern nu ştiu nimic!”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Comentarii

loading...