13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu: Legea va fi trimisă la promulgare iar președintele să hotărască...

Marcel Ciolacu: Legea va fi trimisă la promulgare iar președintele să hotărască ce vrea să facă

„Noi am trimis legea la promulgat, au atacat-o. Acum o să o trecem până la urmă prin Parlament săptămâna viitoare şi o să vedem ce se întâmplă. E o problemă dacă începe campania. Săptămâna viitoare nu începe campania, va fi campanie după data de 6, până pe data de 6, legea va fi trimisă la promulgare şi preşedintele să hotărască ce vrea să facă. Din câte am văzut şi eu şi dumneavoastră, teoria preşedintelui este, indiferent de câţi morţi avem pe zi şi indiferent de câte infectări, să ţinem alegeri.”, a spus joi Marcel Ciolacu, președintele PSD.

PSD urmează să decidă în Consiliul Politic Național de joi dacă-l exclude din partid pe Ion Ganea, secretar al Biroului permanent al Senatului, acuzat că alături de PNL și USR ar boicotat ședințele forului legislativ pentru ca proiectul de lege prin care Parlamentul decide data alegerilor parlamentare și nu Guvernul să nu intre pe ordinea de zi a Comisiei și plenului.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă