19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu, pe FacebooK: ”Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”

Marcel Ciolacu, pe FacebooK: ”Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj în care dă asigurări că starea sa de sănătate este bună şi se întoarce la treabă.

“Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Mulţumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliştilor şi tuturor celor care aţi fost alături de mine şi mi-aţi dat mesaje de susţinere! Nu în ultimul rând, le mulţumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigaţiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Preşedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timpul conferinţei de presă pe care o susţinea la sediul partidului.

Marcel Ciolacu prezenta în faţa presei propunerile din planul de relansare a economiei, intitulat ”Repornim România”.

Conferinţa a fost întreruptă în momentul în care i s-a făcut rău.

Ulterior, acesta şi-a revenit şi a plecat cu maşina la spital.

Reprezentanţii Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ”Carol Davila” au anunţat că Marcel Ciolacu a suferit un episod lipotimic, hipocalcemie frustă, menţionând că diagnosticul a rezultat în urma unor investigaţii clinice, paraclinice şi de laborator, coroborate cu datele testelor imagistice şi cu rezultatele consulturilor multidisciplinare realizate de către specialişti în medicină de urgenţă, ATI, neurologie şi cardiologie.

“Tratamentul urmat de pacient în unitatea noastră a constat în reechilibrare hidro-electrolitică. La acest moment, starea pacientului este una stabilă, cu evoluţie favorabilă, fapt ce permite externarea acestuia cu recomandări medicale de continuare a investigaţiilor, tratament conform receptei, evitarea ortostatismului prelungit, a stărilor de suprasolicitare şi a stresului, regim alimentar şi hidratare corespunzătoare”, a precizat sursa citată.

Cele mai citite

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Maestrul Victor Rebengiuc și actrița Mariana Mihuț au primit titlul de „ Cetățean de Onoare” al Ploieștiului

Actorii Mariana Mihuţ şi Victor Rebengiuc au primit, miercuri, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă