Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Marcel Ciolacu: PSD va intra total în opoziție și va face o opoziție dură

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că social-democrații nu se vor prezenta marți la consultările de la Palatul Cotroceni, unde delegația PSD este așteptată la ora 15.00.

Petronel Tudor 0 comentarii

„PSD nu va participa la circul ieftin condus de preşedintele Iohannis. Am luat decizia ca astăzi PSD să nu se prezinte la consultările de la Cotroceni. Gaşca pierzătorilor a creat o majoritate de conjunctură, acest nou CDR care nu are legitimitate în ceea ce priveşte voturile românilor şi opţiunea românilor pentru propunerea de premier.”, a anunțat președintele social-democraților.

Marcel Ciolacu avertizează că PSD se va afla în opoziție totală cu guvernarea asigurată de coaliția forțelor de dreapta formată din PNL, USR-PLUS și UDMR.

„PSD va intra total în opoziţie, vom face o opoziţie dură, cum merită românii să fie reprezentanţi de către PSD şi vedem că actualul CDR nu are nicio soluţie nici pentru criza sanitară, nici pentru cea economică. Aşteptăm în continuare programul de guvernare al coaliţiei şi bugetul de stat care cu siguranţă va fi unul de austeritate.”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Comentarii

loading...