Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Marcel Vela: Nu mai vorbim despre a câştiga, ci despre a primi încredere din partea românilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, duminică, în ziua alegerilor locale, că în acest moment "nu mai putem vorbi despre a câştiga, ci despre a primi încredere din partea românilor".

Mihai Diac 0 comentarii

"Viitorul vine mereu şi arată greşelile trecutului, care nu trebuie să se repete, iar şi iar. De cele mai multe ori, auzim cuvinte care se referă la viitor şi le asociem cu promisiuni deşarte. Clipa prezentă ne arată, mai mult ca oricând, faptul că astăzi nu mai putem vorbi despre a câştiga, ci despre a primi încredere din partea oamenilor. O încredere care în ultimii ani a fost ştirbită", a scris ministrul Marcel Vela într-o postare pe Facebook.

Ministrul de Interne le-a adresat românilor un îndemn la unitate.

"Trebuie să luăm frâiele destinelor noastre şi să ne redăm speranţa! Speranţa de mai bine, pentru mine, pentru tine, dar, mai ales, pentru noi. Singuri sau dezbinaţi nu putem clădi nimic trainic. Pentru a clădi ceva trainic este nevoie de unitate, de devotament şi #săfimechipă. Dragi prieteni, Astăzi #Votăm!", a subliniat ministrul Marcel Vela în mesajul postat duminică la amiază pe Facebook.

Comentarii

loading...