Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Maria Grapini îl pune la punct pe Laszlo Tokes în plenul de la Strasbourg

Maria Grapini îl pune la punct pe Laszlo Tokes în plenul de la Strasbourg

S-au tulburat apele la Strasbourg, iar aceasta din cauza intervențiilor lui Laszlo Tokes și Mariei Grapini, pe fondul recentelor neînțelegeri diplomatice între România și Ungaria.

Rl online 0 comentarii

Laszlo Tokes face din nou valuri. Acesta s-a plâns Europei că România... vrea să-l spânzure, supralicitând evident declarațiile in extremis ale lui Tudose.

Umanista Maria Grapini a ținut să-i dea o replică lui Tokes, s-a înscris la cuvânt și a punctat ferm.

“Domnul Tokes ar trebui să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute, pentru că eu am informat, de ieri, Parlamentul, în cadrul declarațiilor politice! În Budapesta, Ambasada României a fost profanată, stema și însemnele Statului Unitar Român au fost date la o parte și acoperite cu alte materiale textile, care nu sunt recunoscute ca și steaguri! Acel Ținut Secuiesc, despre care tot vorbește Laslo Tokes, nu a fost niciodată independent și solicită, în anul Centenarului - când România va sărbători, la 1 decembrie, Marea Unire și crearea Statului Român Independent - separarea de țară!


Solicit ca PE să se implice și să explice statul maghiar cum e posibil ca o ambasadă să nu fie păzită, cum este profanată ea și însemnele ei!”, a declarat, în plenul Parlamentului de la Strasbourg, europarlamentarul PPU-sl, citat de publicația EVZ.

Comentarii

loading...