Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Polițistul brașovean Marian Godină a stârnit din nou amuzamentul internauților cu un mesaj publicat pe Facebook.

Polițistul brașovean Marian Godină a stârnit din nou amuzamentul internauților cu un mesaj publicat pe Facebook.

Marian Godină, postare amuzantă cu aluzie la o gafă a Vioricăi Dăncilă

Polițistul brașovean Marian Godină a stârnit din nou amuzamentul internauților cu un mesaj publicat pe Facebook, în care face aluzie la una dintre gafele premierului Viorica Dăncilă.

Florin Budescu 0 comentarii

Diăr mistăr nașu, aim veri praud of dis oportuniti end for iur bărdei ai ghiv iu ă prezent.
Bicăz lităl mani, ai ghiv iu decât som sămânțe de tomeitos, uait ceapă end varză.
Nau, hai să meic ă foto și la mulți ani!

, scrie Marian Godină.

Marian Godină a postat o fotografie pe Facebook alături de polițistul Traian Berbeceanu, fost şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, care îi este și naș de nuntă.

Poliștul brașovean spune că i-a dăruit lui Traian Berbeceanu niște semințe de roșii, ceapă și varză cu ocazia sărbătorii zilei de naștere a celui din urmă.

La finalul postării, Marian Godină transmite mesajul: „Hai să make a photo”, făcând astfel aluzie la o gafă a Vioricăi Dăncilă, din urmă cu o săptămână, când prim-ministrul s-a întâlnit cu omogul croat la Palatul Victoria.

Comentarii

loading...