30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăVanghelie dezlănțuit: "Ghiță se visa premier. Gabriel Oprea este, în felul...

Vanghelie dezlănțuit: “Ghiță se visa premier. Gabriel Oprea este, în felul lui, hoțoman”

Fostul primar PSD al Sectorului 5, iese din nou la rampă şi lansează acuzaţii la adresa unor foşti colegi de partid. Referindu-se la alegerile prezidenţiale din 2014, Vanghelie a prezentat, în direct la Antena 3, un scenariu spectaculos.

Potrivit lui Vanghelie, Sebastian Ghiţă ajunsese în 2014 să aibă aspiraţii politice majore. Patronul România TV se visa prim-ministru, după ce prietenul său Victor Ponta ar fi ajuns preşedinte. Mai mult, fostul primar a afirmat că Ponta ar fi mers pe mâna lui Ghiţă, pentru că George Maior, un alt nume vehiculat pentru şefia Guvernului, avea probleme cu alcoolul.

“Eu cred că Ponta îl punea pe Ghiţă prim-ministru, nu pe Maior. Maior avea anumite disfuncţionalităţi. Gusta câte un whisky de la 8-9 dimineaţa. Pe la 10-11 era o problemă. Domnul Ponta ştia disfuncţionalităţile astea”, a afirmat Marian Vanghelie, la Antena 3.

În interviu, Victor Ponta a afirmat că a avut o discuţie cu George Maior, înainte de prezidenţialele din 2014, pentru funcţia de prim-ministru, însă şeful SRI de la acel moment a refuzat.

Marian Vanghelie a vorbit la ”Adevăruri de viață” despre relația sa cu Gabriel Oprea și cum a ajuns acesta în vârful politicii, deși niciodată nu a fost considerat o persoană inteligentă, ci dimpotrivă, i se spunea ”minte mică”.

“I s-a dat putere din mai multe zone. A fost prefect, a început o bătălie cu Dan Ioan Popescu. Fără să vreau am fost de partea lui DIP. Discuțiile dintre ei erau protocolare, s-a încercat să i se facă dosare lui DIP. El a încercat să ia primarii de partea lui, prin diferite tertipuri. Pe mine nu m-a prins. A început să urle și să mă înjure. Evident, mă descurc la lucrurile astea. El este, în felul lui, hoțoman. El se juca foarte bine. Nici eu nu am carte. Mie mi-a plăcut să fur din viață lucrurile care mă reprezintă” a spus Marian Vanghelie.

Cele mai citite

Primirea României în Schengen este prezentată de Comisia Europeană drept “recomandare” pentru anul 2025

Comisia Europeană recomandă Consiliului UE, cu privire la situația Spațiului Schengen, "să ia o decizie finală și să stabilească o dată adecvată pentru ridicarea...

După toate celelalte probleme, companiile vor fi lovite și de greva la Registrul Comerțului

Greva la Registrul Comerțului este de natură să afecteze companiile din România, explică un articol publicat pe site-ul termene.ro. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al...

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...
Ultima oră
Pe aceeași temă