Marius Nicoară

Marius Nicoară

Marius Nicoară (PNL) rămâne senator, deşi a fost condamnat definitiv la un an cu suspendare

Senatorul PNL Marius Nicoară a declarat că nu va demisiona din Parlament și că va contesta la CEDO decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, informează, miercuri, Evenimentul Zilei.

Mihai Diac 0 comentarii

Senatorul PNL de Cluj, Marius Nicoară a fost condamnat definitiv la un an de închisoare cu suspendare, pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Marius Nicoară a declarat însă că nu va demisiona din Parlament și că va contesta decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, la CEDO.

”Mi s-a încălcat dreptul la apărare. Sunt atâtea cazuri în România, ca și cel al meu, care au primit achitări. Doar pe mine m-au condamnat și asta pentru că sunt parlamentar. Voi demonstra că sunt nevinovat, dar asta presupune timp și bani”, a spus Marius Nicoară.

Senatorul PNL este acuzat că în data de 28 noiembrie 2014 a produs un accident de circulație, într-un moment în care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 28 noiembrie 2014, în jurul orei 23:45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, din municipiul Cluj Napoca, iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de mașina din faţa sa, producând un accident de circulaţie și intrând în coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a martorului V.C.R. , conducătorul auto al mașinii cu care a intrat în coliziune și care a refuzat să depună plângere. Prin raportul de expertiză medico-legală s-a concluzionat că inculpatul Nicoară Marius Petre avea la ora indicată o alcoolemie de cca. 1,65 grame la mie”, au arătat procurorii.

Comentarii

loading...