Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mazăre nu avea interdicție de a pleca din țară, deci nu a fugit

Mazăre nu avea interdicție de a pleca din țară, deci nu a fugit

Cel puțin așa susține avocatul lui Radu Mazăre, Tiberius Bărbăcior. El susține că nu a fugit din țară, nu avea interdicție, Mazăre nu se ascunde, a precizat locul unde se află. Mai departe rămâne la latitudinea autorităților române dacă vor trimite mandat de arestare.

Iulian Budușan 0 comentarii

Avocatul lui Radu Mazăre a vorbit, la Antena 3, despre situația fostului edil al Constanței. Acesta a susținut că fostul primar nu avea interdicție de a părăsi țara și nu a fugit din țară.

Evident că poate fi una dintre variante. Din perspectiva apărării, sunt două variante legale: Ar putea cere Parchetul emiterea unui mandat de arestare preventivă sau instanța din oficiu să pună în discuție acest mandat. E foarte important să subliniem, domnul Radu Mazăre nu a fugit din țară, nu avea interdicție, dânsul nu se ascunde, a precizat locul unde se află. Mai departe rămâne la latitudinea autorităților române dacă vor trimite mandat de arestare. Nu există o hotărârîre definitivă”, a declarat avocatul Tiberius Bărbăcior.

 „Domnul Radu Mazăre a fost audiat, ne așteptăm să se propună un mandat de arestare. Dar nu va rezolva și nu va dinamiza procesul penal. Singura obligație era de a se prezenta la poliție pentru a justifica prezența sa în țară în apropierea termenelor de judecată. Prezența inculpatului în fața instanței nu este obligatorie. Nu are un impediment ca procesul penal să-și urmeze cursul”, a mai spus ăpărătorul lui Mazăre, care a confirmat că fostul edil a cerut azil politic în Madagascar.

„Vă pot spune că domnul Mazăre nu a avut niciodată intenția să părăsească România”, a mai spus avocatul.

Comentarii

loading...