Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meleşcanu: Cred în raţiune şi logică; nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator

Meleşcanu: Cred în raţiune şi logică; nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, îi transmite liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, că nu crede în ''sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land'', ci în ''dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii'', potrivit Agerpres.

Catinca Giosanu 0 comentarii

"ALDE se află la o răscruce de drumuri; trebuie să alegem: - continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 şi cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptam către o fundătură, eventual dispărând de pe scena politică? Este o întrebare la care numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este preşedintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează). Dragă Călin, eu cred în dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii. Nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land", scrie Meleşcanu pe Facebook.

El îi transmite lui Tăriceanu că este deschis la dialog şi colaborare.

"Aceasta nu este o luptă între mine şi tine, este o alegere bună sau o alegere greşită. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din soluţie şi sunt oricând deschis la dialog, cooperare şi colaborare. Competiţia ne face mai performanţi, iar colaborarea mai buni. De-a lungul istoriei, au fost prea mulţi cei care şi-au făcut un ţel din a dezbina neamul nostru. Ştiu că tu nu faci parte dintre aceştia. Să distrugi este foarte uşor, să construieşti este foarte greu, cere multă inteligenţă, muncă şi patriotism", adaugă Meleşcanu în mesajul transmis liderului ALDE.

Comentarii

loading...