Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Meleşcanu: Există o dorinţă de a păstra grupul ALDE

Meleşcanu: Există o dorinţă de a păstra grupul ALDE

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat, luni, că unii senatori ALDE ar dori să refacă grupul parlamentar, el susţinând totodată că excluderea sa din partid nu îşi produce efectele întrucât a introdus o acţiune judiciară prin care contestă această decizie.

Rl online 0 comentarii

"Există o dorinţă de a păstra grupul ALDE. Din păcate, aşa cum ştiţi, el a fost dizolvat prin excluderea mea, dar este o excludere, care din punctul meu de vedere, nu îşi produce efecte, întrucât am introdus o acţiune judiciară. Desigur, am dori să îl refacem, să vedem cine mai rămâne", a spus Meleşcanu, la Palatul Parlamentului.

Liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat pe 2 septembrie, după ce a demisionat de la Preşedinţia Senatului, că Meleşcanu este exclus din partid, grupul parlamentar se desfiinţează şi urmează să se constituie un grup mixt "Democraţia".

Comisia de regulament a Senatului va acorda un punct de vedere referitor la constituirea grupului "Democraţia" din senatori ALDE şi Pro România.

Comentarii

loading...