15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăMembrii PSD se reunesc astăzi la Vila Lac 1

Membrii PSD se reunesc astăzi la Vila Lac 1

Surse din formaţiune au declarat, pentru MEDIAFAX că o temă ar putea fi convocarea Congresului pentru desemnarea prezidenţiabilului.

Premierul a anunţat că PSD vrea un Congres pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale la finalul acestei luni, cel târziu începutul lunii august.

În acest sens, PSD a comandat două sondaje de opinie în vederea desemnării prezidenţiabilului. Despre subiect, Viorica Dăncilă a afirmat că ea nu a fost introdusă, în sondaje, la categoria candidaţi la prezindenţiale, pentru că nu a luat în calcul înscrierea în competiţia pentru un mandat la Cotroceni.

Totodată, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară la Antena 3, întrebată despre o posibilă candidatură pentru un mandat la Cotroceni că mereu preşedintele partidului a fost şi candidatul la prezidenţiale, însă acesta trebuie să fie o „locomotivă” pentru formaţiune.

Ea a mai spus că „locomotiva” PSD nu există, iar „pentru mine mai important decât persoana este partidul şi rezultatul pe care îl vom obţine”.

Luni însă, premierul a a evitat să dea un răspuns clar referitor la posibilitatea unui candidat unic pentru prezidenţiale din partea PSD-ALDE şi Pro România. Ea s-a rezumat să precizeze că în funcţie de rezultatele la sondaje „vom vedea ce formulă îmbrăţişăm”.

Cele mai citite

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă