15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăMesaje de Paște de la politicieni. Ce le urează românilor Dragnea, Firea,...

Mesaje de Paște de la politicieni. Ce le urează românilor Dragnea, Firea, Daea și Băsescu

”Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă bucurie, sănătate şi linişte sufletească! Lumina sfântă să coboare în casele şi în inimile românilor! Să ne facă mai buni, mai generoşi, cu inima mai caldă şi mai deschisă. Vă doresc Paşte fericit!”, a scris preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe Facebook mai multe fotografii cu familia sa şi cu iepuraşi albi. ”Paşte fericit tuturor! Sfânta Înviere să vă aducă lumină în suflet şi împăcare. Pentru copii, iepuraşul să vină încărcat cu surprize plăcute!”, este mesajul Gabrielei Firea.

Şi fostul preşedinte Traian Băsescu a ţinut să marcheze Paştele: ”Sărbători binecuvântate alături de cei dragi!”.

“Sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă sănătate, belşug şi fericire. Odată cu Lumina Sfântă, să intre în casa dumneavoastră înţelegerea, armonia, iubirea. Odată cu Învierea Domnului şi cu renaşterea naturii să renască în fiecare din dumneavoastră speranţa, încrederea, visurile. Paşte fericit!”, a transmis printr-un mesaj video liderul PNL, Ludovic Orban.

Dan Barna, preşedintele USR, a scris: ”Dragi prieteni, vă urez sărbători liniştite alături de familie şi de cei dragi, un moment de răgaz şi pace sufletească. Sfintele Sărbători Pascale sunt ocazia să uităm pentru câteva zile de cotidianul plin de zgomot şi provocări şi să ne petrecem acest timp în tihnă familială, sărbătorind acest moment cu credinţă şi speranţă. Din partea mea şi a colegilor din USR vă doresc tuturor un Paşte Fericit!”.

Vicepreşedintele Senatului Mihai Goţiu consideră că sărbătorile pascale sunt despre fericire, speranţă şi încredere. ”Cu ocazia Sărbătorilor de Paşti vă doresc, tuturor, zile fericite şi tihnite alături de familie, prieteni şi toţi cei care vă sunt dragi! Să fie zile pline de speranţă! Nu o speranţă deşartă, ci o speranţă senină, bazată pe faptele şi implicarea fiecăruia dintre noi în schimbare. Şi să fie zile în să ne gândim un pic mai mult la încredere. Încrederea fiecăruia în propriile forţe de a schimba în bine lumea în care trăim şi, mai ales, încrederea în cei de lângă noi. Doar împreună vom reuşi! Sărbători faine!”, este mesajul postat de Goţiu.

Pentru ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, Învierea lui Hristos reconfirmă, an de an, speranţa în renaşterea spiritului, puterea credinţei şi întăreşte încrederea în valorile umanităţii, năzuinţa spre tot ce-i mai bun şi mai frumos, lupta continuă şi încăpăţânarea de a nu ceda în faţa provocărilor vieţii. „Sper ca Sărbătoarea Paştelui de anul acesta să ne găsească sănătoşi, să ne aducă în suflet optimismul şi să scoată din noi toţi acea fărâmă de înţelepciune menită să ne unească <în cuget şi-n simţire>. Paşte fericit!”, a adăugat ministrul Finanţelor.

”Lumina şi căldura Paştelui să ne deschidă inimile spre credinţă şi împăcare. Să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Paşte Fericit!”, a scris, tot pe Facebook, ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă