Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Chirica, dispus să intre în PNL „dacă ne dăm mâna pentru Iași”

Mihai Chirica, dispus să intre în PNL „dacă ne dăm mâna pentru Iași”

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a declarat, întrebat fiind dacă îşi doreşte să intre în PNL, că "dacă ne dăm mâna pentru Iaşi, atunci pot fi prietenii mei“ şi că nu exclude niciun fel de parteneriat cu liberalii.

Rl online 0 comentarii

"Eu îmi doresc să am un proiect puternic pentru Iaşi, e visul ieşenilor. Este momentul în care putem clădi împreună (cu PNL - n.r.). Nu se exclude niciun fel de parteneriat. Dacă ne dăm mâna pentru Iaşi, atunci sunt prietenii mei“, a declarat pentru News.ro primarul Iaşiului, Mihai Chirica.

Edilul ieşean Mihai Chirica a spus că nu a discutat cu liderul PNL Ludovic Orban pe tema candidaturii sale din partea PNL, dar că îi mulţumeşte pentru declaraţiile făcute la adresa sa.

"Nu am avut nicio discuţie cu domnul Orban pe această temă, am citit declaraţiile lui, le apreciez şi îi mulţumesc pentru că este onest. Sunt o persoană frecventabilă“, a declarat Chirica.

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a spus că PNL are obiective politice şi de guvernare, în timp ce el are obiective politice şi de guvernare locală, iar “dacă aceste două lucruri sunt congruente, pot fi partenerii mei“.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...