11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăPoliticăMihai Fifor se întâlnește cu echipa de comandă a Centrului 39 Scafandri

Mihai Fifor se întâlnește cu echipa de comandă a Centrului 39 Scafandri

“Astăzi, mă voi întâlni cu echipa de comandă a Centrului 39 Scafandri din Constanţa, după care voi merge în Mangalia, unde, în portul militar, voi vizita Divizioanele 150 Nave Purtătoare de Rachete şi 50 Corvete”, a scris Fifor, sâmbătă, pe Facebook.

El doreşte ca 2018, anul Centenarului, să fie dedicat Marinei Române pentru avansarea programelor de înzestrare.

“Cele două fregate ‘Regele Ferdinand’ şi ‘Regina Maria’ vor fi supuse unor procese de modernizare, astfel încât navele să fie aduse la zi din punct de vedere al capacităţii de operare”, a spus Fifor.

De asemenea, ministrul Apărării a precizat că, în şedinţa de Guvern de săptămâna viitoare, va fi prezentat proiectul de hotărâre referitor la cele patru corvete.

“Săptămâna viitoare, în şedinţa de Guvern, vom prezenta proiectul de Hotărâre de Guvern pentru cele patru corvete, în vederea demarării programului de dialog competitiv, astfel încât acest contract să poată fi semnat până la sfârşitul anului”, a arătat Fifor.

Pe de altă parte, ministrul Apărării a menţionat că vinery s-a întâlnit cu membrii şi comandanţii echipajelor navelor britanice şi turceşti, staţionate în aceste zile în portul Constanţa, pentru misiunile ce fac parte din Gruparea navală permanentă a NATO şi Gruparea navală permanentă a NATO de luptă împotriva minelor marine.

 

 

 

Cele mai citite

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....

Ciolacu apare alături de candidata Gabriela Firea și o laudă că “știe administrație”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, o laudă pe Gabriela Firea, care a devenit, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei. "Decizia...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă