Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Tudose candidează la şefia filialei Brăila a PSD

Mihai Tudose candidează la şefia filialei Brăila a PSD

Fostul premier Mihai Tudose a anunţat miercuri seara pe Facebook că a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD Brăila.

Iulian Budușan 0 comentarii

Deputatul PSD de Brăila a explicat că a luat această decizie după ce actualul preşedinte, Ion Rotaru, l-a anunţat că nu mai doreşte să candideze pentru un nou mandat.

"După şedinţa CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul preşedinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai doreşte să candideze şi că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizaţie. I-am spus cu sinceritate că totuşi a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său şi din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în acelaşi mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că şi de aici a venit reacţia colegilor, care au spus că mă propun şi mă susţin. Înţeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor şi s-a generat acest lucru. Şi atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea îşi doreşte acest lucru, este o onoare!", a transmis Tudose.

Fostul premier a ţinut să le mulţumească şi public colegilor din Organizaţia judeţeană PSD Brăila, care l-au propus şi îl susţin pentru funcţia de preşedinte.

Comentarii

loading...