13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăMihai Tudose:" S-au acumulat niște tensiuni mari în partid"

Mihai Tudose:” S-au acumulat niște tensiuni mari în partid”

“Dacă cineva vine şi spune că în partid totul este în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, că soarele e în fereastră, nu este”, a afirmat Tudose.

“Nu există nicio ţară de pe planeta aceasta unde cineva care să ridice mâna asupra unei uniforme să nu fie sancţionat. În altă ordine, nu este permis ca forţele de ordine prin folosirea forţei să înţelegem bătaie cu tonfa după ceafă. (…) Există o anchetă în curs”, a declarat Tudose, întrebat despre intervenţia jandarmilor din 10 august.

El a spus că în disputa Gabriela Firea-Carmen Dan nu poate fi obiectiv, având în vedere conflictul pe care l-a avut cu ministrul de Interne.

“Dacă cineva vine şi spune că în partid totul este în regulă, că a înflorit laleaua în glastră, că soarele e în fereastră, nu este. Este un moment de inflexiune, s-au acumulat nişte tensiuni, s-au spus nişte lucruri, aşteptăm să vedem ce se întamplă”, a declarat Tudose.

Întrebat a cui este vina pentru aceste tensiuni, fostul premier a răspuns: “A unora ca nu au spus când trebuia, a altora că nu au ascultat”.

În momentul în care Tudose a ieşit din hotelul unde a avut loc şedinţa PSD un bărbat a început să strige “Jos ciuma roşie”.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă