9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăMilitarii disponibilizați, acuze grave la adresa lui Băsescu

Militarii disponibilizați, acuze grave la adresa lui Băsescu

“Marti 25 mai a.c., o televiziune, fosta “nationala”, devenita cat se poate de internationalista si de cuminte in raport cu Puterea, dupa sponsorizarea de catre aceasta cu 200 milioane de euro a media, o televiziune care ne-a aparat drepturile impotriva lui Basescu, ani de zile si pe care si noi, SCMD, am aparat-o in strada, si-a dezinformat milioanele de telespectatori in felul urmator: la ora 12.00, in ziua respectiva, Traian Basescu ar fi venit in calitate de “MARTOR” la Curtea de Apel Bucuresti, in procesul unei “organizatii a pensionarilor”, a incercat sa impuna procesului “propriile reguli” dar o “judecatoare tanara” l-ar fi pus la punct. La nedumeririle exprimate in platou de invitatul Teodor Stolojan, ca nu se leaga nimic in marea stire de “breaking news”, teleastele au balbait c-ar fi fost vorba despre “pensii militare”. FAKE NEWS, cat Everestul!”, se arată într-un comunicat de presă al SCMD, remis cotidianului național “România liberă”.

Reprezentanții cadrelor militare disponibilizate mai spun că: “Traian Basescu a fost convocat pe 25 mai a.c. la Curtea de Apel ca RECLAMAT/INTIMAT, ACUZAT sau PARAT, ca sa inteleaga toata lumea. In plus, reclamantul, adica cel care l-a dat in judecata, a fost SCMD, al carui nume se pare ca a devenit prohibit pentru televiziuni. Iar motivul nu l-au constituit “pensiile militare” ci DISCRIMINAREA, insultarea, calomnierea rezervistilor si incitarea la ura a romanilor mai slabi de minte impotriva propriilor rezervisti. Cu alte cuvinte, declaratia de presa basista, din martie 2018, pe care v-o reamintim:

“In general, suntem impotriva pensiilor speciale, care sunt un furt. Indiferent cine are pensii speciale fura bani. Nu sunt pensii rezultate din contributie. Sigur, ii vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu pusca in pat si de asta trebuie sa aiba pensii speciale, uitand sa ne spuna ca marea lor contributie la securitatea Romaniei a fost ca erau la munci agricole inainte de Revolutie, strangeau porumb prin Insula Mare a Brailei si deodata si-au dat seama ca le trebuie pensii speciale”.

Acesta este motivul pentru care, SCMD a inregistrat plangerea, cu acuzele de mai sus, la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in dosarul nr. 227/2018. La judecata am avertizat CNCD, personal pe dl. presedinte Asztalos ca, daca nu dovedesc aceeasi obiectivitate ca in Cazul Iohannis (amendat atunci cu 2000 de lei pentru expresiile folosite la adresa evreilor in relatia cu PSD), sau nu se pronunta in termen legal, ii vom da si pe ei in judecata pentru complicitate post-factum cu numitul Basescu. Am solicitat si solicitam “obligarea paratului Basescu Traian la inlaturarea consecintelor faptelor de discriminare, prin prezentarea de scuze publice si sanctionarea pecuniara a acestuia, conform Art. 1349, Alin. 2 c. civil”, initial cu suma de 1 ban si, pentru ca banul n-are “fractie” cu “suma de 1 leu”.

Intrucat, CNCD a dat dupa 2 ani Hotararea nr. 422/20.05.2020, dezincriminandu-l pe Basescu, SCMD i-a dat in judecata pe ambii parati, Basescu Traian si CNCD, la Tribunalul Bucuresti, in Dosarul nr. 30019/3/2020.

La 19.01.2021, la primul termen, Basescu a contestat competenta Tribunalului, in ceea ce-l priveste, dosarul fiind trimis la Curtea de Apel spre judecare definitiva.

Termenul stabilit, 20 mai 2021, a fost comutat pe 25 mai, ceea ce ne face sa banuim o contestare a primului complet de judecata.

Cand, pe 25 mai, ne-am prezentat la Curtea de Apel, am descoperit 3 camere ale “CNN de Romania”, cu o intreaga echipa si pe dl. Marian care isi zice “Ceausescu” dand tarcoale pe acolo. Am avut “suspiciunea rezonabila” ca paratul va veni in persoana si ca si-a aranjat ploile in stil caracteristic. A venit fara avocat, a stat cuminte la apelul dosarelor, dar, vazand ca al nostru este penultimul, a solicitat, perfect legal, sa fie luat primul deoarece este europarlamentar si la ora 15.00 decoleaza avionul spre Bruxelles. SCMD A FOST DE ACORD! Perfect legal, insa, procedural, judecatoarea ne-a anuntat ca mai este o parte in proces, CNCD, care nu este reprezentata. Deci, va lua dosarele in ordinea existenta, ca poate vin si avocatii CNCD-ului”,

“Traian Basescu a lovit cand s-a pus in discutie dosarul nostru. A cerut judecarea pe loc, pe fond, speta fiind o bagatela, adica o “declaratie politica” asupra careia CNCD s-a pronuntat. Urma sa iasa triumfator si sa faca declaratia nimicitoare la adresa noastra, pentru televiziunea care-l astepta. Si noi si judecatoarea am avut aceleasi obiectii, optand pentru amanare: CNCD nu e reprezentat si, in plus, un colonel in rezerva din Brasov a aparut ca intervenient, in interes personal, in dosar, depunand in unic exemplar, un document de c. 100 de pagini, cu acuze la adresa paratilor. Solicitam amanarea pentru a studia pozitia intervenientului. Perfect legal, procedural, judecatoarea a amanat procesul nu pentru 19 iunie, cum a dezinformat televiziunea in cauza, ci pentru 19 octombrie a.c. Logic, deoarece, pana atunci, adevaratele forte decidente vor stabili si soarta noastra si a lui Basescu si a Romaniei!

Cand reprezentantii SCMD au parasit sala, paratul deja ne facea praf si pulbere, discriminandu-i si insultandu-i cu aceleasi cuvinte, pe rezervisti, la televiziunea in cauza. Coborand impozantele trepte de marmura, noi am aparut deasupra lui, facand semnul Victoriei si strigand: “Dar dreptul la replica nu-l acordati? Pentru ca noi l-am dat in judecata!” Stricandu-i bietului parat interviul, am explicat de ce l-am dat in judecata, ce inseamna pensiile militare de stat, de ce nu au nici o legatura cu banii civililor si de ce Ministerul Muncii nu poate avea initiative la adresa noastra! In acel moment a intervenit “rezerva” adica zisul “Ceusescu” citandu-l pe “Ciuca al nostru”, ca Armata a tras in popor in Decembrie 1989! Mi-am scos masca, intrebandu-l daca ma recunoaste si i-am cerut precizari: “Care Armata a tras in poporul roman? Americana, sovietica, ungara, germana, etc. Ca au fost peste 120.000 de profesionisti straini, 57.000 numai Spetznatz si Omon, care ne-au impuscat 247 de militari, cu un singur glonte, intre ochi, pe sub casca si ne-au schilodit cateva sute. Suntem categoria socio-profesionala cu cele mai mari pierderi in Decembrie 1989, si, daca ne mai enerveaza mult idiotii si tradatorii vom iesi cu date precise despre dispozitive, unitati speciale si comandanti straini. Pentru ca au trecut peste 30 de ani si numai unul dintre marii criminali ai popoarelor mai traieste, Gorbaciov, dar e mai gaga decat comunist/globalistul Joe Biden”.

Asa s-a incheiat procesul SCMD din 25 mai a.c. Facatura pe care ati urmarit-o la postul respectiv de televiziune, nu a avut nici o legatura cu realitatea. Neprietenii stiu de ce!”, se mai precizează în comunicatul semnat de Col. (r) dr. Mircea Dogaru.

Cele mai citite

România, pe ultimul loc din UE când vine vorba de vaccinare împotriva HPV

România nu stă deloc bine la capitolul vaccinare împotriva HPV. Potrivit standardelor impuse de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), țara noastră va avea nevoie...

Ramzan Kadîrov se antrenează într-o sală de fitness după ce s-a anunțat că e pe moarte

Omul forte din Cecenia, Ramzan Kadîrov, a publicat un videoclip în care arată cum se antrenează într-o sală de fitness, într-o aparentă intenţie de...

Parlamentul European consideră exploatarea maternităţii surogat o eurocrimă

Noua directivă împotriva traficului de fiinţe umane şi a protecţiei victimelor acoperă şi căsătoriile forţate şi adopţiile ilegale, potrivit actualitate.org. Parlamentul European: exploatarea maternităţii surogat...
Ultima oră
Pe aceeași temă