Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Miniștrii din Guvernul Dăncilă refuză protecția SPP, după ce Dragnea l-a acuzat pe generalul Pahonțu

Miniștrii din cabinetul Dăncilă au renunțat la serviciile oferite de Serviciul de Protecție și Pază, anunță, marți, site-ul dcnews.ro.

Mihai Diac 0 comentarii

Toți miniștrii din cabinetul condus de premierul Viorica Dăncilă au renunțat, începând de marți, la serviciile oferite de ofițerii SPP.

Premierul Viorica Dancilă a sosit la Guvern, marți dimineață, într-o mașină a Jandarmeriei.

Decizia membrilor Guvernului PSD - ALDE a fost luată după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, că mai mulţi colegi din PSD l-au avertizat că şeful SPP, Lucian Pahonţu, ar fi fost „implicat mai mult decât era cazul în Guvernul Tudose”.

Dragnea a susţinut, luni seară, potrivit Digi 24,  că Pahonţu i-ar fi transmis lui Paul Stănescu că el o să fie „executat”, „undeva prin martie”.

Liderul PSD a spus că, instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, cu SIE şi cu SPP, însă şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost implicat mai mult decât era cazul în Guvern.

„L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom află. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu”, a declarat liderul PSD, la Antena 3

Comentarii

loading...