Ministrul Ciprian Teleman  (Foto: Facebook)

Ministrul Ciprian Teleman (Foto: Facebook)

"Premierul a picat un test de leadership", susține ministrul Cercetării

"Astăzi premierul a picat un test de leadership", a susținut, miercuri seară, ministrul Cercetării, Ciprian Teleman.

Mihai Diac 0 comentarii

"Astăzi premierul a picat un test de leadership", a susținut, miercuri seară, ministrul Cercetării și Digitalizării, Ciprian Teleman.

Teleman a făcut acest comentariu într-un mesaj postat pe Facebook, după ce, în cursul zilei de miercuri, 14 aprilie 2021, premierul Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

"O zi încărcată, fără îndoială. De la dificultăţile de finanţare ale ELI provocate de bugetul prudent faţă de termenele rating-urilor de ţară, până la criza guvernamentală provocată de premier. Predictibilitatea pe care căutăm să o construim în exterior pentru a primi note bune nu poate trece examenul câtă vreme nu este demonstrată în interior. Înainte de activitatea pe care o desfăşor acum, am lucrat mulţi ani cu echipe de management din companii. Companii mari, companii mici, principiile de leadership sunt aceleaşi. Pentru că tot timpul acestea privesc oamenii. Astăzi premierul a picat un test de leadership. A ales calea scurtă de a scăpa de o grijă în loc să aleagă calea mai anevoioasă a comunicării şi a colaborării", a susținut ministrul Ciprian Teleman într-un mesaj postat pe Facebook.

O zi încărcată, fară îndoială. De la dificultățile de finanțare ale ELI provocate de bugetul “prudent” față de...

Publicată de Ciprian Teleman pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Comentarii

loading...