Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Justiţiei, despre Băsescu: Fostul preşedinte era mai bine consiliat. Avea fler

Ministrul Justiţiei, despre Băsescu: Fostul preşedinte era mai bine consiliat. Avea fler

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat luni că fostul preşedinte Traian Băsescu era mai bine consiliat şi avea fler în comparaţie cu actualul şef de stat Klaus Iohannis "care spune sec nu sunt de acord, mă documentez", citează Mediafax.

Rl online 0 comentarii

"Preşedintele de atunci era mai bine consiliat decât cel de azi. Cel de atunci avea un fler, simţea lucrurile, le prezenta într-o manieră credibilă. Cel de azi nu are această abilitate socială, spune sec că nu sunt de acord, dar mă documentez. Trebuie să fii documentat când dai o soluţie. Nu am de unde să ştiu, că este cu voie sau fără voie, ca la bisercă, efectele sunt acelaşi. Indiferent de funcţie, putem avea urechea aplecată către un sfat, altul să nu accepte astfel de consiliere că le ştiu eu pe toate", a declarat Ministrul Justiţiei, la Antena 3.

Fost judecător al Curţii Constituţionale, toader a vorbit şi de presiunile din mandatul său.

"Eram judecător la CCR şi era o perioadă în care Curtea a fost solicitată cu probleme de mare rezonanţă, impact social, economic, făceau miting, închideam geamul, când am dat decizia cu CNAS era miting, fotografiile noastre erau arse, mă uitam la Iaşi la tv, era incredibil când vedeai că fotografiile judecătorilor erau arse. Cineva din familia unui membru al Curţii era în perimetrul respectiv şi a vrut să cumpere fotografia dar să nu o ardă, dădeam decizii pentru societate. Era un personaj şi atunci, dacă decizia îi convenea, judecătorii erau frumoşi şi deştepţi, săptămâna viitoare dacă Curtea dădea o decizie care nu îi convenea, era critic", a mai declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

Despre plângerea pe numele lui Iohannis: Nu m-ar deranja dacă nu s-ar apela la expertiza mea

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat luni că nu s-a apelat la expertiza pe care o are, cu privire la o posibilă plângere pentru înaltă trădare pe numele preşedintelui Klaus Iohannis, şi nici nu ar fi deranjat dacă nu s-ar apela.

"Nu e greu sa arunci o anatema despre cineva. Eu voi respecta limitele mele de competenţă şi ca ministru al Justiţiei. S-a spus că X şi Y să facă draftul de sesizare şi dacă e nevoie să apeleze la expertiza mea. Nu s-a apelat până acum, nu m-ar deranjat dacă nu s-ar apela, nu am văzut un asftel de draft, nu pot să mă exprim. Trebuie să îmi conserv limitele de competenţă", a spus Tudorel Toader, la Antena 3.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, recent, deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

Comentarii

loading...