4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăMinistrul propus al Educaţiei, acuzat că foloseşte "fiţuici” la audierea din comisiile...

Ministrul propus al Educaţiei, acuzat că foloseşte “fiţuici” la audierea din comisiile din Parlament

În faţa parlamentarilor din Comisiile pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, ministrul propus pentru Educaţie a prezentat realizările sale în cele trei luni de mandat.

Unul dintre parlamentarii membri ai comisiilor reunite i-a reproşat ministrului desemnat al Educaţiei şi Cercetării că a venit la audiere cu “o armată de oameni” de la care primeşte “fiţuici”, iar în acest context Anisie a fost întrebată dacă i se pare normal acest lucru, în condiţiile în care în învăţământul românesc elevilor le este interzis să copieze.

Anisie nu a răspuns reproşului.

De asemenea, Monica Anisie a fost întrebată cât de confortabil se simte atunci când colegul său din Guvern, ministrul Finanţelor Publice Florin Cîţu, spune că învăţămânul nu este o prioritate, ci mai degrabă o temă populistă. Ea nu a răspuns nici acestei întrebări.

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop a întrebat-o pe Anisie dacă va fi votată de către colegii săi de la PNL Bucureşti în plen, dar Anisie a evitat răspunsul.

În schimb, vicepremierul interimar Raluca Turcan a afirmat că votează pentru aviz favorabil în ceea ce îi priveşte pe miniştri, dar că în plen va participa însă nu va vota pentru ca Parlamenul să intre în procedura de dizolvare prin respingerea a două guverne în plen.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă