Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mircea Diaconu  (Foto: Facebook)

Mircea Diaconu (Foto: Facebook)

Mircea Diaconu spune că a votat pentru un președinte al românilor, nu al unui partid

Candidatul independent Mircea Diaconu a declarat că a votat, duminică, pentru un președinte al tuturor românilor, nu al unui singur partid.

Mihai Diac 0 comentarii

Actorul Mircea Diaconu este ultimul dintre candidații la Președinția României care a votat duminică, 10 noiembrie.

Mircea Diaconu participă la alegeri în calitate de candidat independent. El a făcut aluzie la acest statut și în declarația prezentată imediat după ieșirea din secția de votare.

"Am votat pentru un președinte al tuturor românilor, în niciun caz un președinte al propriului său partid politic", a precizat Mircea Diaconu.

Potrivit unui anunț postat pe Facebook, candidatul Mircea Diaconu are programată o întâlnire cu simpatizanții lui, duminică seară, în fața Teatrului Național din București.

Comentarii

loading...