Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mircea Pașcu, ipoteză incendiară

Mircea Pașcu, ipoteză incendiară

Mircea Pașcu, ipoteză incendiară. "Româia încă nu a trimis propunerile de comisar european"

Ioan Mircea Pașcu spune că Dăncilă a declarat că a trimis propunerile de comisar, iar autoritățile europene susțin că n-au ajuns. Pașcu concluzionează că acesta este semnalul că moțiunea nu va trece, fiind în formare un nou guvern, cu noi propuneri.

Rl online 0 comentarii

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu susține că această controversă legată de faptul că Viorica Dăncilă susține că a trimis propunerile de comisar european la Bruxelles, în timp ce din partea Comisiei Europene se arată că n-au primit nimic ar fi, de fapt, un semn că moțiunea de cenzură va trece, iar propunerea de comisar va fi înaintată de noul Guvern.

”Dancila se jura ca a trimis “noile” propuneri de comisar la Bruxelles, iar cei de acolo spun ca nu au primit nimic!?

Sa fie asta un semn ca moțiunea trece și ca se va forma un nou guvern, care va trimite alte propuneri, a căror primire va fi, de data asta, confirmată?”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

Comentarii

loading...