8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăVIDEO Moise Guran renunță la jurnalism și intră în politică

VIDEO Moise Guran renunță la jurnalism și intră în politică

“Am decis să renunț la jurnalism definitiv. În momentul în care intri în politică nu există cale înapoi. Am comentat destul de pe margine”, a explicat Moise Guran, pentru a justifica de ce intră în politică.

“Am venit în USR PLUS. Vreau să mă înscriu în USR, m-aș fi înscris în USR PLUS dar acest partid, USR PLUS, nu există. Trebuie să am o discuție și cu cei de la PLUS. Am venit să mă asigur că cei de la USR vor să facă un singur partid cu cei de la PLUS”, a declarat Moise Guran.

Înscrierea lui a fost anunțată în prezența liderului USR, Dan Barna, care a precizat că vor urma și alte adeziuni la acest partid.

“Domnul Moise Guran va fi implicat direct în coordonarea campaniilor USR PLUS pentru alegerile din acest an, atât locale cât și naționale”, a anunțat Dan Barna. Potrivit acestuia, Moise Guran va face parte, “cel mai probabil”, din Comitetul Executiv al alianței USR PLUS.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă