22 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăPoliticăMoțiune de cenzură a PSD pe 14 iunie. Cu cine se vor...

Moțiune de cenzură a PSD pe 14 iunie. Cu cine se vor alia pentru a doborî guvernul

„Astăzi nu a fost prezentat în plen PNRR. Tot ce știm este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unui singur – pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură având ca obiect principal eșecul guvernului în privința PNRR”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat joi la Antena 3, după întâlnirea cu premierul Florin Cîțu, că formațiunea sa va înainta o moțiune de cenzură, după ce Guvernul va depune PNRR la Bruxelles. Liderul social-democrat spunea că va căuta sprijin parlamentar la AUR.

Orban nu se teme de moțiunea de cenzură a PSD

Moțiunea de cenzură anunțată de PSD împotriva Guvernului Cîțu este „o buă de săpun”, spune președintele PNL, Ludovic Orban: „Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură”.

Ludovid Orban a comentat, miercuri, anunțul privind moțiunea de cenzură care va fi depusă în 14 iunie de PSD.

„O bulă de săpun. Trebuiau și ei să depună o moțiune de cenzură. Oricum ar fi depus moțiue și dacă nu era PNRR. Dar noi ne bucurăm că depun moțiune de cenzură pe tema PNRR pentru că avem din nou ocazia să prezentăm românilor ce vom face cu aceste resurse importante”, spune Ludovic Orban.

 

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ucraina s-a retras brusc din acordul cu Rusia, mediat de Turcia, privind cerealele

Rusia şi Ucraina au negociat două luni cu ajutorul medierii Turciei restabilirea înţelegerii care a permis până în iulie anul trecut exportul cerealelor ucrainene...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Olaf Scholz, vizită în China: Nu fumăm toți cannabis în Germania

Cancelarul Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi că nu vor fi nevoiți să fumeze cannabis dacă aleg să studieze în Germania, liderul...
Ultima oră
Pe aceeași temă