Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

FOTO: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Moțiune simplă PSD: „Guvernul PNL după Grindă se cunoaște!”

Camera Deputaților dezbate astăzi o moțiune simplă introdusă de PSD la adresa lui Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Petronel Tudor 0 comentarii

Ministrul este ironizat de social-democrați prin titulatura de „Grindă” atribuită după ce Ion Ștefan s-a bâlbâit în explicații atunci când a fost chestionat cu privire la datele contradictorii din declarația de avere, legate de suprafața unui imobil deținut în Focșani.

PSD îi cere demisia ministrului și îl acuză de fals în acte publice după ce a anunțat într-o declarație de avere că imobilul are o suprafață de 524 metri pătraţi, iar într-alta cu aproape 400 metri pătrați mai mult.

Prin moțiunea simplă ce va va fi dezbătută astăzi în Camera Deputaților, Ion Ștefan este arătat cu degetul de PSD și în ceea ce privește re-organizarea Direcției de integritate și anticorupție a ministerului.

"De la o direcţie cu zeci de angajaţi responsabili cu implementarea Strategiei Naţionale Anticoruptie, atât în cadrul instituţiei, cât şi la nivelul întregii administraţii publice din România, structura de anticorupţie a MLPDA s-a transformat într-un firav compartiment cu una sau două persoane angajate! Astfel cei responsabili cu integritatea şi anticorupţia au devenit doar nişte umili subordonaţi ai şefilor numiţi politic de ministrul Ion Ştefan. Tocmai în acest sector, unde se derulează peste 15.000 de proiecte de lucrări publice, finanţate din bani publici, româneşti sau europeni, PNL şi ministrul „Grindă” au găsit de cuviinţă să reducă la minim personalul şi resursele anticorupţie.", scrie în moțiunea simplă depusă.

Comentarii

loading...