13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăNașul George Maior și finul Victor Ponta se victimizează în fața președintelui...

Nașul George Maior și finul Victor Ponta se victimizează în fața președintelui Donald Trump

Într-un comunicat remis ieri presei, Ambasadorul român în America, George Cristian Maior încearcă să-și justifice eșecul din domeniul investițiilor americane, dar și al parteneriatului de afaceri româno-american, înșiruind o listă de primari care mai de care mai populari în rândul petrecerilor deocheate cu minore în hotelurile de lux puse la dispoziția amatorilor de senzații țări în frunte cu fînul său Victor Ponta.

Un prim exemplu este oacheșul primar Robert Negoiță, patronul Rin Grand Hotel și reamintim astfel despre o Înregistrare INCENDIARĂ cu Victor Ponta implicat într-un dosar faimos de prostituție și proxenetism! “Se dădea drept Gabi, șoferul lui Robert Negoiță. Mă plătea cu 100 de euro!”. Și continuăm cu șeful de consiliu județean Marian Petrache, căruia, ce să vezi, și lui i-a închis DNA dosarul de șantaj și luare de mită. Cu acești oficiali defilează globalistul George Maior la Washington și la Banca Mondială.

Dar cum a ajuns George Cristian Maior ambasadorul României la Washington?

George Cristian Maior și al său fîn Victor Viorel Ponta, doi trădători de țară și de principii democratice, se dau astăzi victimele Statului Paralel construit și binecuvântat chiar de ei în chermezele din vilele de protocol ale SRI.

Amândoi dau vina pe Klaus Iohannis, președintele ales democratic cu un usturător scor de la Iliescu încoace: 54,25% (Iohannis) și 45,75% (Ponta).

Desigur dacă este să ținem cont de scorul dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu cu o diferență de nici 1% în anul 2009, în anul 2014 românii au transmis clar mesajul, Ponta și clica: Jos cu voi!

Pentru orice președinte de partid sau prim ministru un asemenea scor devastator ducea automat la demisia celui care a pierdut, în cazul fostului procuror și prim ministru Victor Ponta așa ceva nici că s-a mai văzut.
Numai dacă privim spre vest la mult blamatul Brexit – un prim ministru în funcție-David Cameron cu lacrimi în ochi și-a depus mandatul pentru o diferență la scor de doar 2,5 %.

George Maior trebuia să plece din fruntea SRI căci pierduse fînul Ponta alegerile, cel care îi promisese postul de prim ministru al României.

De furie, a dat cu CCR-ul de pământ că nu a reușit să asculte tot poporul prin extrem de abuzivele legi ale Big Brother, și să preîntâmpine astfel enormitatea de eșec al finului său Victor Ponta.

Desigur că fostul judecător CCR Toni Greblă a fost o victimă a Statului Paralel, dar în nici un caz nu putem spune că George Maior a fost o victimă a președintelui Iohannis sau a adjunctului său SRI-Florian Coldea, când acestuia din urmă i s-a asigurat postul suprem: cel de ambasador al României la Washington.

Acolo de unde acum face și desface listele cu cei indezirabili, oferind protecție alor lui în frunte cu Victor Ponta prin păcălirea înalților oficiali americani sau prin aranjarea întâlnirilor care de care mai importante, exemplu fiind cea mai recentă vizită a directorului Hellvig la sediile FBI și CIA.

Președintele Donald Trump trebuie să-i retrimită în România pe Securiștii Globaliști deghizați în partenerii săi și să-i pedepsească pe cei care au dus la dispariția oamenilor de afaceri prieteni cu SUA.

Într-o analiză emisă de România Liberă imediat după achitarea de răsunet a „victimei” Victor Ponta, am reamintit eforturile depuse de jurnaliștii România Liberă în susținerea democrației dar și a parteneriatului cu NATO și UE. Atrag atenția Președintelui Donald Trump despre cel mai controversat premier al României, Victor Ponta, cel care, cu sprijinul familiei sale, a pus mâna pe justiție, servicii și armată: cumnatul Robert Cazanciuc (Ministru de Justiție PSD), nașul de cununie George Maior-Director SRI și nașul de cununie Gabriel Oprea-Ministru de Interne cu brevet de general în armată. Victor Ponta, cu sprijinul familiei sale, a îngenuncheat România și a trimis, prin proiectul susținut de administrația Obama – DNA, în închisoare pe toți afaceriștii români și prieteni cu SUA.

În guvernarea Ponta, elitele României și prietenii democrației au fost umiliți, arestați și deposedați de afaceri.

În guvernarea Ponta, presa liberă și justiția au fost îngenuncheate.

În guvernarea Ponta s-au reinstalat la cârma țării Securitatea și poliția secretă. Una, după cum mulți analiști au scris, care e mai rea decât cea a lui Ceaușescu.

Toți cei care nu îl informează corect pe Președintele Donald Trump trebuie să plece, în frunte cu ministrul de externe Teodor Meleșcanu, ambasadorul României la Washington-George Maior și toată clica lui. Altfel, administrația Trump nu va putea niciodată să-și apropie România ca partener în beneficiul comun.

Un exemplu este lipsa de putere a Președintelui Klaus Iohannis care, amenințat de puterea cătușelor, nu-l susține pe Președintele Donald Trump în decizia mutării Ambasadei SUA în Ierusalim.

România Liberă, vocea puternică a democrației și a SUA

Este important de reamintit că ziarul România Liberă a luat ființă datorită curajului a patru jurnaliști de renume, torturați și persecutați de Securitatea regimului comunist: Petre Mihai Băcanu, Anton Uncu, Mihai Creangă și Alexandru Chivoiu. În seara zilei de 22 decembrie 1989, imediat după detronarea lui Ceaușescu, cei 4 au fost eliberați din închisoare. Aceștia nu s-au despărțit niciodată de principiile pentru care au plătit cu sudori de sânge: libertatea presei și democrație, și nici nu s-au victimizat pentru ceea ce le-a făcut Ceaușescu, ci au strâns rândurile și cu o voce puternică au devenit cei mai critici împotriva liniei a doua a fostului Partid Comunist și actualul PSD-Ion Iliescu și clica lui. Așa s-a născut România Liberă, vocea puternică prin care Petre Mihai Bacanu și redactorii șefi, Anton Uncu, Mihai Creangă și Alexandru Chivoiu, au continuat neîncetat să promoveze valorile conservative, democratice și apartenența la NATO și UE.

Că finanțator și salvator li s-a alăturat Dan Adamescu, el însuși un om de afaceri de succes din Germania după cum chiar Petre Mihai Bacanu spune, într-o opinie remisă ziarului România Liberă la un an de la moartea acestuia în detenția în care l-a trimis SRI-ul condus de George Maior și guvernarea lui Victor Ponta: „Nu era deloc un ‘miliardar misterios’. S-a întors în țară, din Germania, ca un prosper om de afaceri. În Germani, nu prea poți să faci avere din strâmbătăți. Și-a transferat afacerile în România (cu produse electrocasnice, terenuri și clădiri). Era un erudit în economie. I s-au propus ministere, dar nu-l interesau funcțiile politice.”

Dan Adamescu se trage el însuși din familie de cărturari persecutați de regimul comunist. Tatăl sau, Grigore Adamescu, a fost judecător la judecătoria Sibiu, scăpat și el de închisoarea corecționala a lui Ceaușescu imediat după revoluție. Dovada implicării acestuia în salvarea ziarului și a susținerii jurnaliștilor liberi este chiar articolul publicat în 23 decembrie 2004 de Hotnews în care Adamescu declara: “Am fost rugat de domnul Băcanu și de cei de la WAZ ca, pentru aplanarea conflictului, să cumpăr o parte din acțiuni, așa încât am un număr egal de acțiuni cu cei de la WAZ. Ei au ajuns într-o relație care ar fi distrus ziarul și s-a apelat la această modalitate pentru că eu sunt legat de ‘Romania Libera’ de foarte mulți ani ca om de afaceri”, precizează Dan Adamescu, noul președinte al Consiliului de Administrație.

Este fără tăgadă adevărul din spatele cortinei distrugerii lui Adamescu, o spune chiar Petre Mihai Băcanu: 

“Au reușit să-l umilească, dar de ce i-au pricinuit moartea? Când temnicerii și-au dat seama că se află la capătul vieții și apărea durerosul deces au catadicsit să-l transfere. Asemenea reprezentanți ai sistemului, gardieni cruzi ai sufletului, își vor da seama, cu timpul, cât de trecători au fost prin viață. Nu comentez condamnarea lui Adamescu, cu martori care au declarat strâmb, cu deducții, cu declarații care n-au mai fost atașate la dosar (ciudățenii pe care justiția a refuzat să le ia în seamă, darămite să le elucideze). Comentez situația inumană în care a ajuns și care a dus la suferințele din ultimele luni de viață. Mai conta că muribundul și-a petrecut ultimele zile într-o clinică de lux unde n-a mai putut măcar să-și ascundă suferința?”

Nu poți, ca jurnalist al României Libere, să nu observi și sacrificiul celor care au consacrat acest ziar și nici nu poți să te faci că nu au fost nicioadata jurnaliști sau finanțiști care au plătit cu sudori de sânge pentru ca în țara lor, în România, cortina să fie ridicată și românii să cunoască ce se întâmplă cu adevărat pe scena politică responsabilă de destinelor lor.

Nu poți să nu te înfurii și să nu scrii când însăși România Liberă a fost victimă unei uneltiri politico-securistice.

Reamintesc că, de curând, o scrisoare „salvatoare” a ajuns la redacția România Liberă și apoi în mâinile fiului lui Dan Adamescu care l-a aruncat pur și simplu în aer în ultima zi a audierilor în procesul de extrădare din Anglia.

Un mandat de arestare european pentru care România a investit zeci și sute de mii de euro din buzunarele românilor doar că să-l închidă în vederea investigării pe fiul lui Dan Adamescu, ultimul mohican prieteniei cu SUA!

De departe “pretinsul fals” unei scrisori Administrației Naționale Penitenciarelor imputate acum lui Adamescu Junior nu se compară cu cele 17 falsuri în înscrisuri ale lui Victor Ponta pentru care fost de curând achitat.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă