13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPolitică,,Nașul'' intră în cursa pentru Cotroceni : ,,Îi voi pedepsi pe toți''

,,Nașul” intră în cursa pentru Cotroceni : ,,Îi voi pedepsi pe toți”

Jurnalistul a promis că îi va ,,pedepsi pe toți cei care vor îndrăzni să se atingă de jocul democratic pentru a mai da o lovitură de Stat”, dacă va ajunge Președintele României. 

Referitor la candidatura președintelui Klaus Iohannis, Radu Moraru a spus că șeful statului ,,joacă periculos: risca totul pentru a-și elimina contracandidații la Presedintie !”.

Amintim că, la începutul anului, realizatorul TV și-a făcut o analiză SWOT pentru a analiza punctele tari și slabe ale viitoarei sale candidaturi. 

 

 Redăm postarea integrală de pe NașulTV

,,Iohannis joaca periculos : risca totul pentru a-si elimina contracandidatii la Presedintie !

Presedintele Klaus Iohannis a mai comis o gafa monumentala : a dezvaluit pe site-ul Presedintiei negocierile secrete, pe sub masa, cu Presedintele Frantei.

Macron fusese deja acuzat dur de liderii europeni pentru stilul pervers de a face aranjamente care depasesc linia rosie. Iohannis i-a mai pus o acuzatie in circa !

Ce au negociat cei 2 Presedinti la telefon ? Ce a obtinut Macron ?

Este evident ca Macron a obtinut ceva extrem de substantial dar deocamdata e secret ! Noi poporul nu avem voie sa stim ! Iohannis cheltuie banii poporului cum vrea el ! El maninca iar noi ii platim consumatia !

Macron a obtinut mult de tot ! Voi dezvalui in curind ! Ce a obtinut Iohannis ? Ei bine, si-a eliminat 2 adversari care il incurcau rau de tot la Presedintie : Ciolos si Kovesi !

1.

Presedintele Romaniei afirma in comunicatul prezidential ca a aranjat ca Macron sa-l retraga pe procurorul francez astfel incit Kovesi, sa “alerge” singura si sa cistige fotoliul de Procuror european !

Problema e ca Macron NU poate si NU are voie sa il retraga pe procurorul francez ! Poate sa-l sperie, sa-l santajeze, sa-l mituiasca, asta DA !

O alta problema uriasa este ca functia de Procuror european este una Independenta, nu se “aranjeaza” pe sub masa intre doi Presedinti, cu mari dosare penale si cu riscul de a face puscarie daca nu cistiga un nou mandat !

Daca Laura Codruta Kovesi va iesi Procuror European, va avea aceasta noua pata : ca ea nu a fost in stare, niciodata, sa isi cistige pozitia prin concurs ! Toate numirile ei in functie, din ultimii 13 ani, au fost niste aranjamente politice !

2.

Tot prin “aranjamente” la telefon, Iohannis l-a eliminat si pe Ciolos ! Membrii USR-Plus ar fi trebuit sa voteze, saptamina viitoare, pe cine aleg sa “alerge” in cursa prezidentiala : Barna sau Ciolos.

Era evident ca votul democratic din alianta ar fi desemnat pe Ciolos, mult mai bine cotat decit necunoscutul Barna, un fel de Ponta mai imberb !

A rezolvat Macron “democratia” din USR-Plus : l-a sunat pe Ciolos si i-a ordonat sa se multumeasca cu nimic : adica sa renunte la candidatura la Presedintie si sa accepte ca va fi Prim ministru undeva in viitor !

Ciolos este pudelul lui Macron, a scheunat putin si s-a conformat, multumindu-se cu postul caldut de europarlamentar gata oricind sa execute ordinele Stapinului de la Paris ! Ce daca l-au votat Romanii ?! Ca si Iohannis, Ciolos nu da doi bani pe Romani si Romania !

Bravo Macron ! Sint convins ca te-ai aranjat frumos ! Si pe tine si Franta !

Asadar, Iohannis a ramas in cursa cu pesedista Viorica Dancila, comodul Dan Barna care face afaceri cu Statul, cu pesedistul Plesoianu, pesedistul de la Circul Globus si cu Radu Moraru, Nasul – Independent 100% !

Iohannis il tine pe Tariceanu din lesa, cu niste dosare la ICCJ care sint gata demult ! Caci Justitia nu a mai incaput pe mina lui “dracnea”, care se racoreste putin !

Scenariile lui Iohannis:

Daca PSD-Alde il desemneaza pe Tariceanu, coincidenta, exact la sfirsitul lui Octombrie, Taricelu’ devine Molicelu’ de la “mititica” si Iohannis viseaza sa intre in turul 2 cu Barna.

Daca PSD-Alde o desemneaza pe Viorica frematatoarea, Iohannis viseaza la turul 2 cu doamna premier. Viorica are sanse la turul 2 !

Comentariile mele :

Daca Macron i-a “aranjat” pe Ciolos si Kovesi din telefon, poate nu stiti, dar Iohannis o suna pe Dancila cind vrea el si doamna premier executa ordinele pe loc !

Nu exclud nici ca Viorica sa joace la misto si sa nu intre in turul 2 in schimbul promisiunii ca ramine premier inca 1 an ! Viorica l-a vindut pe mentorul ei, “dracnea”, poate vinde meciul cu Iohannis oricind ! Pentru a-l ajuta pe Barna si sa-i creasca alianta peste PSD si PNL !

Barna este si el comod fiindca are niste sfori legate de miini si de picioare si, chiar daca USR-Plus va deveni primul partid al Tarii (acesta e visul secret al alegerilor prezidentiale) Barna va deveni, din “cocoselul” de astazi, un pudel amarit – exact ca Ciolos ! Si va prabusi din nou, exact ca in ultimii 30 de ani, Visul Romanilor de innoire a modului in care se face politica ! Probabil pentru alti 30 de ani !

DAR…

Problema tuturor tovarasilor de mai sus, aflati cu totii intr-o cirdasie perversa si periculoasa pentru Viitorul Romaniei, deci problema lor e una singura: tine tot de telefon !

Pe mine nu ma poate suna Macron ! Decit cu o singura exceptie : sa ma felicite ca am cistigat Presedintia Romaniei !

Cit despre Iohannis… El “Insusi” nu ma va suna nici macar pentru a ma felicita ! Poate doar pentru ca sa il gratiez !

In schimb, Iohannis si intreg Sistemul pervers si periculos, vor face tot posibilul sa ma elimine “altfel” ! Sint gata de orice si eu stiu acest lucru !

Dupa ce voi cistiga Presedintia Romaniei ii voi pedepsi pe toti cei care vor indrazni sa se atinga de jocul democratic pentru a mai da o lovitura de Stat ! Si nu glumesc !

Gata cu “democratia originala” ! Incepind cu 10 Noiembrie 2019, Romanii isi vor lua tara inapoi cu adevarat ! Dupa 30 de ani de MINCIUNA, JAF NATIONAL, CORUPTIE, SARACIE si RAZBOI CIVIL !

DA ! FARA PENALI IN FRUNTEA TARII ! Total de acord !

DA ! FARA MARIONETE IN FRUNTEA TARII ! De acord ?

Sa fiti iubiti !

“Nasul” Radu Moraru

Candidat 100% Independent la Presedintia Romaniei – 10 Noiembrie 2019”.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă