Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Negoiţă: În acest moment sunt probleme grave în interiorul PSD

Negoiţă: În acest moment sunt probleme grave în interiorul PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, luni, că în interiorul PSD sunt probleme grave şi există o părere cvasi-unanimă că şansele partidului sunt aproape nule la alegerile prezidenţiale, având n vedere modul cum a condus România în ultimii ani.

Rl online 0 comentarii

”Înainte să discutăm despre candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, cred că sunt foarte multe lucruri, chestiuni mult mai urgente, care trebuie rezolvate în interior, probleme pe care le are partidul. În acest moment sunt probleme grave în interior”, a spus, luni, Robert Negoiţă.

Întrebat dacă PSD ar avea şanse cu un candidat din exteriorul partidului la alegerile prezidenţiale, Negoiţă a spus: ”Există o părere cvasi-unanimă în interior că şansele PSD sunt aproape nule, la felul în care s-a prezentat, la felul în care a condus România, la modul în care electoratul a arătat este dezamăgit de acest mod de a conduce. Ne duce cu gândul că într-adevăr PSD are o mare problemă de credibilitate. Ori în politică dacă nu ai credibilitate nu ai nimic”.

Acesta a explicat că nu crede că o singură persoană este vinovată de situaţia din partid şi din România şi trebuie o discuţie şi o analiză serioasă.

”Nu este de vină doar o singură persoană de fiasco în care au fost aduse  România şi partidul. PSD trebuie să demonstreze că este capabil să identifice care au fost acele acţiuni, acele decizii complet greşite, cine sunt cei care se fac vinovaţi de ele, să plătească într-un fel sau altul, astfel încât să demonstrăm că suntem un partid de oameni normali”, a mai sous Negoiţă.

Potrivit acestuia, deocamdată analiza serioasă din intetiorul PSD nu are loc.

Comentarii

loading...