13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăNews alert! Iohannis nu uită și nu iartă. Atac năucitor la adresa...

News alert! Iohannis nu uită și nu iartă. Atac năucitor la adresa PSD

“PSD-ul nu s-a schimbat aseară, ca să nu avem cumva o impresie greşită. PSD-ul este, de o bună vreme încoace, condusă de aşa-zişii baroni locali, de baronii pesedişti, şi acest lucru nu s-a schimbat. Ce s-a schimbat ieri a fost: unii au luat locul altora. Deci, după părerea mea, PSD încă nu a înţeles nimic din aceste înfrângeri electorale şi felul cum s-a prezentat public, că nu am alte informaţii din interior, aseară îmi arată acolo o totală harababură şi o totală rezistenţă la schimbare. Deci, rămân la ideea mea, pe care am tot reluat-o: PSD-ul schimbă feţele, dar nu schimbă năravul. PSD-ul rămâne deocamdată, din păcate, un partid nedemocratic, nereformat, care în niciun caz nu doreşte să se implice pentru români, ci pentru propriii baroni locali”, a afirmat Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Cotroceni, după şedinţa CSAT, potrivit Agerpres.

Marţi noaptea, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a demisionat din funcţie, în locul său fiind numit preşedinte interimar Marcel Ciolacu.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă